SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, August 23, 2011

MOMMY FARA

  Mommy Fara ni agak baru laa Join da Group. Tapi dia juga rajin singgah kat sini. Tinggalkan ulasan.
  Blog dia simple saja. Entri dia tidak terhad pada satu dua topic. Macam juga dengan Blogger lain yang kreatif, dia ada macam-macam. Siap berjiwa Patriotik lagi…
  Sama seperti rakan-rakan aku yang lain di alam maya ini. Aku juga support dia. Bagi aku tolong-menolong ni bagus. Bila kita kedepan, kita tarik orang di belakang. Nanti bila orang ke hadapan mereka juga tak akan lupakan kita.
  Tapi walaubagaimanapun kita tak boleh mengharap. Kita tolong orang. Cukup setakat itu. Tanggung jawab kita dah selesai.

 Jom terjah:POK AMAI-AMAI 
Nampak tak... Nama aku pun ada....Terbaeeekkkkk!!!!

6 comments:

LINDAHERY said...

dah follow dia >__<

syazu said...

saling bantu membantu..:)

Mommy Fara said...

Eh? Terharunya! Siap review blog sy? Terima kasih byk2.

Cik Azizah said...

salah sorang follower jijah jugak..hehhee

Cik Gee said...

i loike it! nanti gee terjah! ^^

Hana Soffelia said...

Kita dah geng dgn mommy Fara. *high 5*