SELAMAT TAHUN BARU 2015

Monday, August 15, 2011

JOM TERJAH - LindaHery

  Linda merupakan orang terawal komen dalam entri aku. Sejak aku baru-baru berjinak dengan dunia Blog ini. Sampai lah ke hari ini. Dia masih lagi kunjung ke sini. Beri komen atau ulasannya.
  Tak guna kita buat entri yang hebat kalau orang tak baca. Rasa sayu saja kan?.. Tapi dengan adanya komen dari kawan seperti Linda ini lah buat aku bersemangat.
  Aku juga sama. Dah menjadi rutin. Masuk saja ofis, on laptop dan buka Blog, dan aku akan masuk tengok blog dia.
  Dia rajin juga ubah penampilan Blog dia. Paling sempoi gambar dia dengan Husband dia. Best kan?. Romantis gitu..
  Jom follow dan terjah Blog LindaHery
Hah!!! Nampak tak dia support aku.. Ada link ke Blog aku lagi...

Kriteria Sahabatku Di alam Maya ini adalah:
  Di mata orang lain dia mungkin biasa saja. Tapi bagi aku, dia sangat Hebat. Sebab betapa hebatnya blogger tu  pun… Tak ada makna bagi aku, kalau tak pernah baca entri aku. Tapi Linda selalu support aku. Walau dia tak ada entri baru… Tapi dia akan masuk juga kat sini.

Dah Terjah:Cik Azizah

8 comments:

Hana Soffelia said...

Dah tgk blog dia. santai je tp suka gak. ^_^

MamaEma said...

penghargaan sebagai kawan alam maya

LINDAHERY said...

wuming :- malu laa....hihihiih

kita xde citer yg best2 nak share...mungkin akan dtg cerita psl hari raya kot...hehehe...

blog kita pun sempoi je..sesempoi tuannya juga.. ^__^

wuming, terima kasih ye promote blog kita..dh byk kali awak buat mcm ni..kita terharulah..mekasih banyak..

nanti kita pun nk buat entri mcm ni jugak lah (ayat iklan tv)

NM02 said...

okes, ai terjah

ZaNa aDieyZa said...

nnti zana terjah!!!

Cik Gee said...

yups, linda memang sempoi.. =)

Cik Azizah said...

terbaik..hehe

WANDA said...

hai wuming :- sihat ? ni blog baru linda tau .. hurmm bila tgk balik entri2 yg wuming buat utk linda, rasa terharu sgt..sorry la linda buat blog baru atas sbb2 tertentu..

apa-apa pun, linda dah kembali :) hihiihi