SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, August 14, 2011

JOM TERJAH - Cik Azizah

  Mulai dari hari ini.. Aku akan post dua entri dalam satu hari. Satu adalah entri biasa yang aku postkan tiap-tiap hari. Satu lagi pula aku akan post Blog-blog yang terbaik di Malaysia(pada pandangan aku laaa.. Orang lain punya pandangan.. itu dia orang lain punya hal)
  Blog yang pertama aku nak perkenalkan adalah Blog kepunyaan Cik Azizah. Korang tahu tak sejak aku mula berbolg ini kan.. Dia adalah salah seorang yang mula-mula follow aku. Dia juga rajin komen. Boleh dikatakan setiap entri aku dia mesti baca dan komen.
  Blog dia ada macam-macam. Dari petua kesihatan, panduan agama(islam), cerita tentang artis dan sebagainya.
  Rugi taw kalau korang tak follow dan baca blog dia.
Ciri-ciri sebagai sahabat di alam maya yang ada pada Cik Azizah.

  1. Blogger yang hebat.
  2. Follow aku… He..he..he..
  3. Senaraikan Blog aku dalam Blog list dia.
  4. Selalu komen entri aku…


Jom Terjah Blog dia.. Klik pada nama dia : Cik Azizah

Entri sebelum ini : SAHABAT

20 comments:

misya said...

ada segmen terjah eh

alieavea said...

hikhikhik

bila nk promote blog sy pulok...

hak hak hak

Mommy Fara said...

Wow! Review blog si comel nurse tu eh? Heheheh!

azam said...

terjah.....

Kawan anda kawan saya juga.....hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dia mmg blogger besh!!

ai like..

suke ke blog dia..

Cik Muda Sae said...

ye ye ye....selalu datang blog dia juge...hmm~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nanty ai terjah ekkk

Cik Azizah said...

wuming terlalu puji jijah lah..jijah orgnya biasa2 je..wuming pon ape kurangnya rajin drop komen kat entry jijah. jijah sgt terharu! terima kasih banyak2 jijah ucapkan kerana memberikan kepercayaan kepada jijah :)

Kakzakie said...

Seronok punya teman blogger semacam ini kan wuming...:)

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

ghost writer said...

cik azizah pasti terharu..

'azizah oh azizah'

ZaNa aDieyZa said...

blog cik azizah mmg bst.. dr dulu lagi zana follow blog dia.. suka baca cerita2 dia.. best2!!

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

join terjah jijah hohoho :)

Adylia Qarissa said...

siapa gerangan cik azizah di hati kamu..hahhaaaa..soalan cepumas

WuMing said...

@misya
Ya... untuk menghargai kawan-kawan

@alieavea
Sabar... akan sampai...


@Mommy Fara
Yup...

@azam
TQ


@nuyui a.k.a miss NUSHA
Yesss

@Cik Muda Sae
Best kan?

@☆*♥L@dy @yU♥*☆
TQ

@Cik Azizah
Ikhlas tuu..

@Kakzakie
Ya...


@Niena Pengembara Ilahi
:)


@ghost writer
He..he..he..


'azizah oh azizah'

@ZaNa aDieyZa
WuMing pun sama

@Cahaya Mata @ Nurul Are Inn TQ

@Adylia Qarissa
Best friend laa di alam Maya ni...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: wuming,lau nak pon apa salahnya..still leh ag tu =)

alif haris said...

oouh kak jijah ..die memang terbaik hehe^^

merahitujambu said...

nak pergi terjah jap..sy jarang eh terah blog awok??

Hana Soffelia said...

Wah, WuMing buat segmen terjah. Bagus2.. ^_^

Cik Gee said...

teringat lagu p.ramlee.. oh azizahhh... hehe..