SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, August 18, 2011

YATT

  Hah… Yatt juga adalah salah seorang rakan aku dari dulu. Dan dari dulu lah sampai ker hari ini dia kunjung ker blog aku ini. Aku juga sama.
  Siapa-siapa nak tahu rahsia kebahagian rumah tangga tanya laa dia. Yatt dan suami dia merupakan pasangan suami isteri yang baik
  Mereka dah kahwin tapi mereka masih keluar dating seperti sepasang kekasih..
  Hah!!!... lepas tu dia akan share lah dengan kita menu-menu menarik dan tempat-tempat menarik untuk dikunjung.
  Aku suka masuk blog dia… tapi kadang-kadang kena pergi sarapan laa dulu… terliur juga tengok menu yang dia tunjuk dalam Blog dia.
Jom terjah dan follow YATT.
Hah... WuMing punya nama ada kat situ...


3 comments:

yatt said...

alahai... entry utk terjah blog saya pun ada?? terima kasih banyak2 Wuming... terharu saya :)

WuMing said...

Mesti laa ada....Mana boleh lupa...

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Wah wuming kna sarapan sy yg puasa camne plak? hohoh