SELAMAT TAHUN BARU 2015

Monday, August 22, 2011

HANA SOFFELIA

  Ini merupakan rakan baru aku. Hana baru saja join sini. Blog dia juga simple. Warna butih berseri. Hana merupakan bakal pengantin baru. Hah… sibuk lah dia buat persiapan untuk hari yang paling istimewa. Sama-samalah korang doakan agar mereka menjadi pasangan pengantin yang bahagia selama-lamanya.
  Aku rasa Hana ni pencinta Kucing. Sebab aku tengok dia ada gambar bersama kucing. Cute kucing tuu…
  Blog Hana menceritakan aktiviti dia,tips kecantikan pun ada, hiburan dan macam-macam lagi. Entri dia simple-simpla saja. Aku rajin ke Blog dia. Boleh dikatakan tiap-tiap kali aku online lah…

Jom Kita terjah: LADY BARBELLA VOICE

Blog dah terjah:

  1. CIK AZIZAH
  2. LINDAHERY
  3. SHE IS GEE
  4. YATT
  5. CAHAYA MATA @ NURUL ARE INN


9 comments:

Afikah Aziz said...

nak terjah die zasssss hehe :P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..brtuahnya mereka sudah direview..

Mommy Fara said...

Hana dah jadik geng sy! Hehehehe!

Bidadari Syurga said...

heeeeeee,,,,, bertuahnya badan

LINDAHERY said...

dah jd friend pun.. hihih

Cik Azizah said...

cantik header dia tu..hehe

Hana Soffelia said...

Hahaha Terkejut hana WuMing review blog Hana, padahal kita baru je kenal. Terharu sgt2.. Sob2.

Tq WuMing for the review, wishes in advanced tu. Walaupun kita baru kenal tp hana suka berkawan dengan WuMing walaupun di alam maya sahaja.

TQ again. ^_^

p/s: blog hana warna putih. bukan *butih* kehkeh WuMing selalu buat orang tergelak tau. hahaa

LINDAHERY said...

hana :- baru perasan 'butih' tu..hahhaha...

WuMing said...

Trima kasih kerana sudi terjah....

Putih ker?... Dah tukar laa tuu...