SELAMAT TAHUN BARU 2014

Friday, July 18, 2014

CARA NAK POPULAR CEPAT

Image:Google
  Aku nak share dengan korang cara yang paling cepat dan berkesan untuk Popular. Popular segera.. Macam Mee segera…

  • Korang tak perlu buang masa pergi ambil sebarang kursus untuk baiki diri
  • Tak perlu masuk mana – mana akademi
  • Tak perlu buang duit pergi ke Korea untuk buat pembedahan plastic

  Hanya berbekalkan Steering Lock dan kurang Hajar..
  Lepas tu buat laa video..Berlakon laa sikit macam insaf atau nangis-nangis sikit..
Tapi kena doa lah sikit… Agar jangan bertemu buku dengan ruas… Takut nanti Padam dulu sebelum popular….


He..he..he..




Saturday, January 25, 2014

SELAMAT PAGI

Image:Google


Sendiri pilih lah......




Wednesday, January 22, 2014

BUAT DUIT ONLINE


Try Laaa.. tak rugi pown... Klik kat link kat bawah

Thursday, January 16, 2014

FRIENDS

Image:Google

Saturday, December 14, 2013

TERUK DARI .......

Image:Google

  Mereka mempunyai kawan atau sahabat… Malangnya mereka tidak tahu untuk memberi nasihat yang berguna antara satu sama lain...

  Mempunyai kawan atau sahabat seperti mereka... Aku rela bersendirian.....




15 CARA UNTUK PANJANGKAN UMUR

Image:Google

1. Selalu gerakkan badan atau sentiasa aktif.

Image:Google
2. Ketawa
Image:Google
3. Minum air yang mencukupi
Image:google
4. Makan chocolate
Image:Google
5. Selalu makan sayur sayuran dan buah buahan segar
Image:Google
6. Minum teh
Image:Google
7. Selalu beriadah dengan keluarga atau rakan-rakan.
Image:Google
8. Selalu cuci tangan
Image:Google
9. Selalu berjumpa doctor untuk merawat kesihatan
Image:google
10. Selalu awasi berat badan
Image:google
11. Tidak merokok
12. Tahu untuk mengurangkan tekanan.
13. Selalu ceria dan tidak terlalu serious dengan kehidupan harian
14. Jika hidup di Bandar… Sekali sekala pergi ke kawasan pedalaman untuk merehatkan minda

15. Tidak bawa kerja untuk buat di rumah

Tuesday, December 10, 2013

SEMASA HUJAN

Image:Google