SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, July 31, 2011

SELAMAT BERPUASA

Image:Google


  Selamat berpuasa kepada semua rakan yang beragama Islam.
  Bulan ini bulan Ramadhan Umat Islam di seluruh dunia akan menunaikan rukun Islam yang ke 3 ini.(Berpuasa sebulan dalam bulan Ramadhan).
  Untuk mengelak dari keletihan korang semestinya makan makanan yang berkhasiat untuk tubuh badan semasa sahur dan minum air yang banyak.
  SPIRULINA sangat membantu. Ia mempunyai khasiat yang sempurna. Sangat baik untuk orang yang berpuasa.
  Korang boleh baca tentang khasiat SPIRULINA DI SINI atau klik pada perkataan SPIRULINA.
  Buat pengetahuan.. WuMing tak berPuasa. WuMing Orang Thai dan bukan Islam. WuMing juga pernah bagitau dalam “KENALI WUMING
  Terima kasih bagi mereka yang mengucapkan “Selamat Berpuasa” Bagi WuMing.
  Terima Kasih.
  

29 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dah tahu yang wuming bukan muslim...x per tq atas wish dan tips yer....

yatt said...

thanks for the info n sbb ucapkan selamat berpuasa untuk kitorang semua.. :)

She's Gee said...

wuming..!! hehe! kalau x dpt nak ucap selamat berpuasa kt wuming, abes tuh nak ucap ape??

hahaha! gurau je!

slmt hari isnin! dah tu je nak cakap! muahaha!

MamaEma said...

oh baru tahu ni

alieavea said...

owh..i tot wuming muslim...neway thank for da wish...wuming penah try pose?

Afikah Aziz said...

eh baru nak ucap selamat berpuasa,xjadi lah ehehe..ape pun terima kasih :)

Qaseh dalia adelia said...

owh ... hehe tq bro wish

Shima Md. Zahar said...

hohoho... ingatkan wuming melayu.. baru nak ucap selamat berpuasa.. kikiki...

betul tu... saya pernah ambik spirulina.. tp time tu tak ada pil lagi .. kena bancuh dan minum.. time tu mesti fikir 4-5 kali nak telan air tu.. hehehe

tq wuming for the info

WuMing said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆
Ooo dah tau.. Ok laaa
Sama-sama

@yatt
Sama-sama..

@She's Gee
Tak apa.. biasa laa bergurau..

@MamaEma
:)

@alieavea
Itu laa ada juga orang ucap.. Malah bayar tol pun slalu orang beri salam

@Afikah Aziz
Sama-sama

@Qaseh dalia adelia
Teng kiu

merahitujambu said...

salam ramadhan wuming...=)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt berpose juge yer..

Mommy Fara said...

Tak apa. Jom puasa sekali! Heheheheh! Selamat Berpuasa juga (andai WuMing tak puasa tapi tetap nak wish gak!)

=D

LINDAHERY said...

opss...la yeke...linda x tahu pula...sorry la aritu linda wish...hihihii...ape2 pon mekasih bg ucapan tu pada kami semua... :)

WAHIDA ALIAS said...

selamat berpuasa jugak!!=)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Lol...br taw wuming bkn muslim..
apa2 pn slmt bposa :D

Lia said...

salam kenal WuMing. Lia dah follow kamu jugak.. :)

fiza said...

Erk...baru nak wish selamat berpuasa...ekekekeke...

Thanks for drop by & follow. I follow too. Salam kenal ☺☺

meowwmania said...

terima kasih Wuming...

n thanks for the tips ;)

WuMing said...

@merahitujambu
Salam Ramadhan dan selamat berpuasa


@nuyui a.k.a miss NUSHA
He..he..he..selamat berposa..


Mommy Fara
Ini kes degil ni...He..he..he..
=D


@LINDAHERY
Biasa la tu Linda.. Masa bayar toll mereka kerap beri salam..Dah biasa dah..


@WAHIDA ALIAS
Teng kiu


@Cahaya Mata @ Nurul Are Inn
Teng Kiu Nurul...


@Lia
Tq


@fiza
He..he..he.:)
Teng Kiu


@meowwmania
Tq

Hana Soffelia said...

Tq for the wishes.. ^_^

Follow anda jugak.

Papa Mifz said...

oh baru tau yg wuming bukan islam....

thx coz sudi ingatkan pasal spirulina tuh...

wuming cuba try berpuasa sehari...actually bagus untuk kesihatan..;)

Cik Azizah said...

terima kasih atas ucapan wuming. jom2 cuba2 belajar berpuasa. hehe

hanez said...

salam ziarah & selamat berpuasa..

zOeY zAu YaH said...

tq sbb wish =)

| SUE | said...

morning wuming

sudah folo juger (",)

| SUE | said...

morning wuming

sudah folo juger (",)

ieka said...

ohh...orng thai ke wuming...hee.
kita pown ada kacuk thai gk..ckit2 la..hehe. :)

pcha farisha said...

owh.. wuming ni orang Thai rupanya... btw, i la salah sorang yg ucap slamat berpuasa kat wuming tu..thihihi... sorry yer...

HerNameIsSha said...

HEBAT WuMing.. LIKE THIS.