SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, June 30, 2011

NOTIS

Memandangkan aku tak akan dapat ONLINE selama 4 hari (2hb July 2011 – 5hb July 2011). Kerana ada urusan yang perlu diselesaikan.(Balik Kampung laaa..mana lagi) Maka dengan kesempatan ini aku postkan 3 entri sekali dalam satu hari. (4 termasuk yang ini).


  Sebenarnya aku Boleh bawa Laptop... Tapi korang tahu laa kan... Susah woo bawa benda ni.. Nak tinggal..takut hilang... Nak bawa...Huh...malas laa..Tertinggal kat kedai makan lagi tension... Jadi... Aku tinggal saja kat ofis...He..he..he..
  Korang boleh baca perlahan-lahan. Komen lah apa yang patut… Yang belum follow lagi tu follow laahhh.. Jangan tunggu lagi… Rugi taw……..Yang dah tuu…WuMing sangat hargai…Korang memang terbaeekkk….
Teristimewa pada yang selalu Komen dan Listkan Blog WuMing dalam Blog mereka… Wuming akan buat satu entri untuk mereka nanti. Mereka yang telah listkan nama Blog WuMing dalam Blog mereka seperti:



Dibawah adalah tajuk entri aku untuk hari ini.

24 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

thnx sudi ke blog yer..

zOeY zAu YaH said...

kemana kah nk mghilang? saya dh follow.tq sbb mai blog saya =)

She's Gee said...

ke mane gerangannya WuMing hendak melangkah? jeng jeng jeng... ^^

syarifahsidrus said...

nape tak auto publish je :) wehehee

WuMing said...

@nuyui
sama-sama

@ZZY
Balik kampung..

@She's Gee
Balik Kampung... Gee nak ikut ker?

WuMing said...

@Syarifahsidrus
Buat kali ini tak lagii.. Mungkin lain kali akan buat...

Bui Idzra Ryn said...

bui dtg sini jugak..salam kenal

suha said...

hehe sila kembali ke blog dgn buah tgn yg menarik (^_^)

KuNanGKuNanG said...

salam kenal&follow blog ni...:)

Cik Azizah said...

eh eh..ade nampk namaku di situ..hehe

terima kasih! no hal lah..kita sama2 support kan.. take care ye bro wuming :)

She's Gee said...

tak nokkk.. kampung WuMing bukan best pon.. *mcm penah pegi je.. haha..*

yatt said...

balik mana??

LINDAHERY said...

amboi bercuti sakan ye..hihi ok..thanks tag :)

Mawar Berduri said...

wahhhh... ramainya comment wu ming ya..

kihkih.. sorry lama tak bw, sibuk hal duniawi..

mOon jOhari said...

...baru fOllOw kamu...
^____^

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ceh3..nak alek kampung tinggalkan 4 entry sebagai bekalan kami si pembaca ek..hahaha..bagus2..

MamaEma said...

terima kasih dtg ke blog mamaema...

dtg balas kunjungan

♥e'in♥ said...

blk kg.. oooo.. blk kg... hehehehe..

Alin said...

hehe, malulah ai ke puji. heheh. semputtttt,haaaa~ :P

NuSaNa NoSa 91 said...

wuming, knp xbuat autopublish post je?? =.=

bunga said...

moga segala urusan berjalan dengan lancar..

Umiey said...

hi wuming, lm xjengok cni..bz sesangat la...pe kabo?

.m y z. said...

selamat bercuti WuMing! :D

Umiey said...

alamak blog den xtesenarai...huhuhuhuhu

nnt den msk dlm blog list ok...