SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, July 5, 2011

MY FRIENDS

Seperti yang aku telah janjikan. Bahawa aku akan buat satu entri untuk menghargai Kawan-kawan aku. Mereka telah lama berkunjung ke Blog aku… sama jugalah aku pun akan terjah Blog mereka setiap kali kau online.
  Aku memang suka ingat apa yang orang buat kat aku. Dan aku akan kenang mereka selalu.
  Aku tahu Blog aku ini tak lah seberapa sangat. Tapi mereka ini tetap tak jemu untuk berkunjung ke sini. Malah sanggup buat back link ke Blog aku. Taruh nama Blog aku dalam Blog list mereka… Cayaa laahhh
  Tetapi sebelum itu, aku mohon maaf dulu lah… jika aku ambil bahagian mana-mana dari Blog mereka tanpa memberitahu selebih dahulu. Korang boleh bagitahu aku jika korang nak aku padamkan gambar-gambar atau apa-apa tentang Blog korang.
  Mereka memang terbaik. Ok sekarang aku buat satu-satu.



LINDAHERY – Cantik woo blog dia.. Aku pun jealous.. Jealous saja laaa.. Tak sampai laa nak  dengki. Kawan aku tuu.. Walaupun aku kenal kat sini saja. Tapi aku support dia. Dia juga sama.



ALIN – Sempoi juga blog dia. Sejak awal dulu pun dia dah listkan Blog aku dalam Blog list dia. Walaupun sekarang dia agak sibuk(tapi dia sempat layan Youtube taw?). Tapi dia juga ada masuk dan komen kat Blog aku.




SUHA – Ada kaa patut, dia kata Putera tak boleh kiss katak… Boleh apa?...Memandangkan dalam Blog dia ramai katak-katak yang comel…He..He..He..




YATT – Kalau korang nak tahu lokasi makanan yang sempoi-sempoi…Layan sini. Aku terliur kadang-kadang tengok gambar-gambar yang di post kat entri dia… Tapi aku jenis tak suka jalan-jalan cari makan.. Mana dekat dan sedap.. aku ok saja…



CIK AZIZAH – Hah… ini ahli kempen kesihatan ni… Malah WuMing juga tersenarai…Banyak tips berguna juga kat sini..Biasa laa seorang Misi(Nurse)…Aku suka kat Nurse.. Mereka sentiasa nampak bersih dan ceria saja… Best Woo….




MISSCHA – Rajin buat Entri ni… Kadang-kadang ada dua entri dalam satu hari…Aku akan masuk Blog dia tiap-tiap hari… Malah semua yang ada dalam list ini. Aku juga masuk…Kalau ada apa terbaru aku komen… Tak ada… aku baca yang lama…



SHE'S GEE – Adik comel ini juga diantara  mereka yang sudi  masukkan nama Blog aku dalam Blog list dia. Blog dia warna Pink..cute…rajin edit blog dan buat entri…Kadang-kadang aku panggil dia Ustazah saja….




.M Y Z. – Wahh… blog dia warna Ungu… cantik… Dia juga rajin buat entri –entri yang bermakna… Caya laahhh..Juga rajin komen..



KERY KHAIRY – Last but not least… itu dia… satu-satunya kumbang dicelah-celah bunga yang mekar… Best gak Blog dia.. Ada entri yang sangat baik untuk dihayati.




Miss Frog - Miss Frog juga the best.. tapi akhir-akhir ini blog dia tak boleh buka lah pula... tak tau pasai apa...

         Rye Skema - Juga adalah sorang yang support aku.


Bagi mereka yang aku terlepas dan tak dapat aku masukkan disini aku minta maaf. Korang boleh beritahu aku. Dan aku akan masukkan.
 Buat pengetahuan korang Entri ini akan aku masukkan ke dalam Nav Bar (MY FRIENDS)… Jadi semua orang boleh tengok sampai bila-bila. Dan akan diupdatekan dari semasa ke semasa.

*Lepas ini aku nak buat entri tentang kawan-kawan yang rajin Komen pula...Tungguuuuu....!!!

24 comments:

Alin said...

hahah 'sibuk tp sempat lyn youtube'. hahaha xD malu ai. hehe. tQ WuMing. hv a nice day ^________^

LINDAHERY said...

aslmkum...terima kasih ye buat entri phargaan mcm ni...terharu la saya..

dan terima kasih juga sbb sudi lawat blog usang saya...

yatt said...

tq wuming..sbb entry awak ni :-) dah balik dah dari kampung??

Cik Azizah said...

wah2..terima kasih sbb sudi review blog jijah. hehe terharu jijah tau! hehe happy blogging :)

WuMing said...

@Alin
Nak malu apa... ok apa...he..he..he..

@LindaHery
Kan kita ini sama-sama blogger... sama-sama naik laa...

@Yatt
Tak apa...Memang WuMing happy juga buat entri ini...Baru balik dari Alor Setaq

@Cik Azizah
Sama-sama....

zOeY zAu YaH said...

bguslah hargai kwn2 camni hihi

She's Gee said...

comel? ehehehehe... (muke perasan mintak penampor...)

Gee speechlessssssss...... tapi kan.... haaaaaa....... x taw nak cakap ape!! sawan sawan sawannnnnn....!

HAHAHAHAHA..

ape panggil org ustazah ni??? haaaah semputtttt......

time kasih WuMing!! tak sangka mcm ni skali bile org hargai kite. mcm2 perasaan ada.... huhu..

time kasih time kasih time kasih!!!

ghost writer said...

hanya suha yang aku kenal..dia dengan impian putera katakknya dan mengkatakkan yang lain supaya jadi putera impian..

ghost writer said...

ouh ya mekasih sebab letak blog aku yang satu lagi dalam bloglist kau.utk blog tuh aku belum sediakan bloglist..akan datang maybe.

MamaEma said...

tak akan ada org marah bila kita buat baik....

syarifahsidrus said...

dah terjah da blog2 listed tu!huuu

pcha farisha said...

en. wuming mmg seorang yg menghargai sahabat....

miss frog said...

wah...byk kwn wuming kat blog..missfrog ada 2 3 kerat ja...huhuh....anywy...slmat bblogging utk wuming n bloggers laen....;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,sy kenal jijah n my azma.. dalm blog juge~

Umiey said...

wuming kt penang kan area mn ye?

WuMing said...

@Zoey Zau Yah
Orang lain pun buat juga...Kita sama-sama sopport kawan-kawan..

@She's Gee
Memang kita kena hargai kawan-kawan..Tapi kena ikhlas..

@Ghost Writer
Memang laa Suha tuu.. Tapi dai tak bagi kita kiss katak-katak comel dalam blog dia taw..
Letak tu bukan apa.. boleh tengok update yang terbaru..

@MamaEma
Harap-harap gitu lah..

@SyarifahSidrus
Terbaeekk...

@pcha farisha
Orang lain juga hargai WuMing.. sama-samalah kita

@Miss Frog
Kenapa tak boleh masuk blog miss frog.. cuba cek tengok.."This blog is invited readers only'...

@Nuyui..
Ok laa tuu...

miss frog said...

wuming..wat masa ni miss frog private kan blog to....i'hv to go...hukhuk..tp missfrog pomish akn sllu mlawat wuming..wat entry best2 taw....:)

Tea said...

wahhh. bestnya kena review. salam kenal wuming.

WuMing said...

@Miss Frog..
ok.. harap-harap Miss Frog cepat buat come back..

@Tea
Memang laa best...he..he..he..Salam kenal juga..

Mawar Berduri said...

wahhhh... ramainya syang wuming....


:)

.m y z. said...

wahh blog ziema ada dekat situ. :D entry kat blog ni best2 jugak and banyak info yg ziema dapat. blog ni ada potensi nak naik cepat. tak macam blog ziema. lambat kot nak naik. haha. percayalah. mungkin kena lebih rajinkan ping entry dekat facebook. ziema banyak dapat readers from fb. banyak kot group bloggers ;) happy blogging!

WuMing said...

@Mawar Berduri
WuMing juga sayangkan Mereka..

@.m y z.
Tq Ziema... Blog Ziema juga ada banyak info menarik... WuMing pun akan sama-sama tolong kita sama-sama maju...

@

fiq. said...

ramainye friend bloglistkan wuming...

Rye Skema said...

wahahaha..x sangka lah.. thanks wuming :)