SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, March 20, 2012

ADA KU KESAHH!!!
















All images : From Google


Mereka mungkin kelihatan pelik.. Rupa seperti …??? Awkward maybe..Macam-macam lah kata-kata dari orang ramai terhadap mereka..
  Tetapi jika kita tanya pada mereka.. Mungkin mereka akan menjawab “ Ada ku Kesahhh!!”
  Namun mereka ini jauh jauh jauh lebih bermaruah dari segelintir manusia yang menyara hidup dengan berdusta , tipu daya dan bersandiwara…









29 comments:

Lia said...

hahahaaa.. ada2 aja manusia ni kan.. :)

LINDAHERY said...

ade aku kesahh ke???

mizzkechique said...

haiyak!!! pengsan tgk..

azam said...

cantik bg mereka kot....hehehe

Umie Naziera said...

mereka adalah mereka!xtipu diri sndiri dan dgn identiti sendri..tp kdg2 kna la ssuaikan dgn keadaan sekeliling jugak kan :)

CintaZulaikha said...

uishhhh, mmg akak tak kesah~~ hehe

Ayuni said...

mcm edit photoshop je...

Angah said...

tapi cara berpakain macam ni seperti merreka tidak menjaga maruah jugak...:D

Pok Amai-Amai said...

Mendalam betul maksud Wu Ming tu. Betul la Wu Ming. Mrk walaupun nmpk pelik tp sekurang2nya tak sejahat segelintir manusia yg berpakaian mewah dan sofistikated...

sisdee said...

sekali pndg mmg peliks gile..tapi dipikir2 dorang tk hipokrit..pd kita dorang sewel tapi yg bpakaian thormat tu lagi busuk dari dorang...cumaa....

diorg mmg tak kisah..tapi saya siksa mnengok hahahaha

Mama Ema said...

luaran pelik tapi dalaman lebih mulia..

inazamri said...

hahahah pae punye pesen daaaaaa

Rapunzel Cikilolo said...

keh keh. yg paling best gmba no 1. mesti perompak tu main sebat je kasut yang ada :)

CikPuan Azizah said...

hehhe geli nyah!

KhaiRin : anies said...

aduh skt mataku!

CaDLyNN said...

diorg tak kisah tp saye kisah! sakit mate tengok..haha

Akue Achik said...

rugged gila! haha

tp ayat wuming jugak la..kencang..

Ckin Kembaq said...

dia tak kisah, kita kisah... hoho

sudipVSsenduk said...

waduh... apa-apa'an ini orang

lieynanilaz said...

mereka selesa begitu...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Macam-macam daa... macam2 gila orang sekarang nie...

Deru Ombak said...

Macam mana kita nak tau mereka ni bermaruah atau tidak, menipu atau tidak, cara berpakaian pun dah memberikan first impression yang negatif.. Kalau dorang ckp "Ada aku kesah" yang ni mmg tak kesah pun...sbb tak kenal pun siapa mereka.. Hahah.. Disgusting..

Mr.Clive said...

adoiiii...epic fail laaa!hahah XD

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha semua ni kawan lady gaga.

Karukord Jagau's said...

gambo last tu....baik x yah pakai suar cam tu.....hahhahaaa

Adylia Qarissa said...

ada aku kesah..hahahaa..pelik bebenor pakain dorang nie kan..

Percaya said...

hahahahaha...memang btul2 tak kesah ni...

Melor said...

ada aku kesah. hahahhaa

mama aini said...

ehem..`ada aku kesah`..ha2x..mcm2 penagai pelik manusia ni kan?..