SELAMAT TAHUN BARU 2015

Wednesday, January 18, 2012

BAGI BOSS KORANG BACA ENTRI INI..!!!!


WuMing

Orang yang buat banyak kerja… Buat banyak kesilapan.
Orang yang kurang buat kerja..Kurang buat salah..
Orang tak buat kerja.. Langsung tak buat salah..
Orang tak buat salah cepat dinaikkan pangkat..

Sebab itulah saya habiskan semua masa kerja saya dengan layan Blog WuMing, Layan e-mail dan Facebook.. Sebab saya nak cepat naik pangkat… He..he..he..


21 comments:

Huda said...

Gitu ke? hahaha

mama aini said...

morning WuMing..ha2x..ya ke?..kalau mcm tu mama pun nak buat mcm WuMinglah..bolih naik pangkat...he2x..sori WuMing..mama gurau je tau !!... :)

SumeSakan said...

setuju dgn entri nih....

penilaian yang salah...cehhhh....

SumeSakan said...
This comment has been removed by the author.
SumeSakan said...
This comment has been removed by the author.
nur anis said...

nak cepat naik pangkat jugak lah macam ni..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,gtu lak ea..

.........cP~ said...

Good idea! Haha. Tak boleh goyang kaki. Makan gaji buta nanti tak berkat. Hehe.

JunAina said...

Boleh cam tu ek? Nnati mau dapat surat chenta...huhuhuuu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahahaha esok naik pangkat ekkk

Pok Amai-Amai said...

Hehehehe! Wu Ming mmg kelakar!

Igtkan Wu Ming ade darah Cina. Klu org Thai mcm Wu Ming, perayaan paling besar ape ye? Songkran ke? Wu Ming ade sedara mara kat Thailand tak?

LINDAHERY said...

hehee... linda pun mls nk buat keje... layan blog & fb je .... hari2 mcm tu... alalalla

keeya mustafa said...

boss : hamboi hang bkn main lagi na!! aku dok goyg kaki kat dlm opis ,,hang pon 2x5 juga!
apa fb hang??

*hahaha..lama2 lingk0p :)

sekian...

hyazz said...

hehehe...memang ponggg...layan blog lagi bess

BENA said...

amboiiiiiiiiii kena naek pangkat relekssss ekkk . hehhe~

sudipVSsenduk said...

tima kasih, saya akan turut cakap cikgu...

dieya said...

lawatan balas :-)
thanks for following me. i've followed u back!

LINDAHERY said...

WUMING ;-> EEEE....mengada je kan ... hahahaha...amiklah butang tu...kalau berani... hak hak hak

mekasih wish...anak wuming ada berapa ramai pulak ?? hihi

Amyra Azhar said...

hehehe cehhh, klu bgtau boss mau kena cuti bt selamanya hehe

Cik Gee said...

harap2 bos wuming bacelah entri ni.. hehe.. :)

kayna said...

bagusnyerr... hahhaha