SELAMAT TAHUN BARU 2015

Monday, October 17, 2011

KESABARAN



Image:Google
 BOLEH BERTAHAN…. TERUS BERTAHAN
BOLEH BERSABAR…. TERUS BERSABAR
TIDAK BOLEH BERTAHAN…..,  TIDAK BOLEH BERSABAR
PERKARA KECIL AKAN MENJADI BESAR


Sebenarnya ini tak melibatkan apa-apa tentang perasaan aku... Ini hanya kata-kata untuk kita renungi bersama

36 comments:

missbby said...

setuju..setakat ni saya masih bertahan lagi tentang sesuatu..esok lusa kalau dah tak tahan takut ia memang akan jadi perkara besar..

Kakzakie said...

Selalunya begitulah...

Zie said...

rileks lu bro..sabo..sabo...layan cite sengal2 yokk..

azam said...

pertahanan awam ke ni???

bersabar ye

adwafarahin said...

klu rse x sabar cuba beristighfar insyaAllah bole atasi

sye penah try, alhamdulullah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr..tp ada batasnya..

kt yg perlu kawal ^__^

Anisa Hang Tuah said...

teruskan bersabar..

Salwa said...

Tuhan suka insan yang bersabar. :)

~ yus ~ said...

Tiba2 teringat pasa satu lagu nasyid bertajuk "Sabar itu Istana Iman"..:)

JunAina said...

apa lagi side kick je sekali...:)

WuMing said...

Ngeee....he..he..

NM02 said...

kalu saya tak tahan

air mata je jln penyelesaian

hehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

kesabaran boleh selamatkan kita dari kesulitan yang lebih teruk.. =)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

kesabaran boleh selamatkan kita dari kesulitan yang lebih teruk.. =)

ieja amieja said...

betul la tu..tp sabar pun ada tahapnyer..klu dah hilang sabar meletup la jwbnyer..iman itukan separuh dr iman...

ieja amieja said...

sabar itu separuh dr iman..tp sabar pun ada tahapnyer..bila dah x tahan meletup la jwbnyer..

Fara said...

Tgh bersbr nie WuMing! Grrr!

misscha said...

SABAUUU JGN TAK SABAUU

Akue Achik said...

wuuuu......wuming tgh mrh ke ni? huuhu

LINDAHERY said...

wuming :-...................

shida said...

salam balas kunjungan..:)
nice blog..

yup agreed, apa2 pon kena bersabar..kena pikir masak2 b4 buat sesuatu...
dont rush..~~

MulutPayau said...

teruskan bersabar selagi mampu...

Tasha said...

kdg2 diam pyh,hati bernanah...huhu

sabar jela~~~

MaMa AiNi said...

bersabar selagi bertahan..he2x..

suha said...

sabar itu indah (^_^)

Qaseh dalia adelia said...

sabar dan bertahan .. hehe

aniki said...

simple tapi padat..caya bro

sisdee said...

sabar tu separuh dari iman..makin kuat sabarnya makin tebal imannya :)

salam kenal :)

Puteri said...

lex la...
tarik napas...hembus...
tarik napas...hembus...
tarik napas...tahan...
eeeerrr...pastu ikut suka nak hembus ke nak trus tahan...

Azhariah Zuber said...

bertahanlah selagi boleh

syakey said...

kesabaran yang membezakan manusia itu...

NzA said...

salam,
singgah dr blog http://panitia-psvskpk.blogspot.com

jom singgah blog family sy pulak.....
http://4fn1mn.blogspot.com

ieyza afieyna said...

sabar itu separuh dari iman..

bersabarlah dengan apajua dugaan yg dtg..

anamizu said...

wo..tulisan kaler MERAH..
sabar selagi buleh..
we can do it ;)



luv,
cik ana

Kamariah Awang said...

Betul, bebenar...!

wan nurul hezrina said...

betul betul betul..selagi bleh sabar sabarjerlah..wat meditasi tahan perasaan marah..tak bagus marah2 nnt cepat tua=)