SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, October 20, 2011

BAHAYA DALAM FACEBOOK


Image:Google

Siapa yang ada akaun FACEBOOK. Awas pada link-link di bawah. Jangan sesekali klik pada link ini. Mereka boleh mencuri data anda melalui link ini.

Are YOU Interested

Get Revealed

Friends Secrets

Ily or not

My Friend Secrets

Question Party

Friends Ville

Friend.ly

Tinychat

WAYN-Map Your Friends

Friends Photos

Daily Mood

21 Question

Love

21QUIZ12

Question

THE FRIEND FIGHTING QUIZ

Best Looking Contest,etc

Taq friends<3

Best Friends

Are you my best friends ???

Truth quiz

What Colour Are You!!!

Truth About You

Maklumat dari Facecrooks


27 comments:

adwafarahin said...

x penah lagi klik ape2 kat FB tu..btl2 gune anta msj,buat status n wall ke wall ngan membe..mls btl nk jawab soalan la ape la lg..huhu

Hana Soffelia said...

Ye ke? Nasib baik tak pernah jumpa pun benda mcm tu. :-p

nurkaloi said...

owh yekew...sbb ape eaa?

Akue Achik said...

byk gila...huhuhu..xslamat da fb skg ni..heh

ieyza afieyna said...

takutnye sekrg, facebook dah hilg privacy nye.. susah

misya said...

tq wuming for inform

sugar2 kapas strawberry said...

jarang main quiz bagai or ape2 kat fb

Cik Azizah said...

ada 2-3 la jijah selalu klik..tu application kan..

anamizu said...

memang x suke nk klik link2 yg camtu..hishhh bahaye2 =P





luv,
cik ana

JunAina said...

facebook sekadar ada bukanlah pengikut tegar!

Fara said...

Fb - sy cuma klik benda yg betul2 ada dlm FB. Bukan button yg pelik2. Mcm2lah org skg...haishh!

Bidadari Syurga said...

bila tgk semua list tu... rasa kerdil aja... kita FB cuma tahu menaip aja... lain tak tahu...

p/s: tapi thanks boleh alert pasni... buta FB lah katakan...

MulutPayau said...

terima kasih WuMing atas prkongsian ini...risau jugak terklik bnda2 tersebut...

Anak Wak Mail said...

macam ada pernah klik je

aniki said...

cayala bro..

Cikli said...

banyak hidden agenda sana sini

Azhariah Zuber said...

sy pun guna basic2 je

LINDAHERY said...

semua app tu linda x pernah klik pun...apa2 pun tak selamat...buatlah privacy mcm mana pun, klu kena hacked, nasib je leeee.... nasib baik dah buang semua gmbr...ni nak clear gmbr kat blog pulak...huhuhu...

♥e'in♥ said...

sib bek e'in xpenah klik pape lagi..

MaMa AiNi said...

thanks atas info ni..WuMing..mama pun ada FB..tapi jrg buka..

Cik Lia Lomi said...

oh, ye ke..terima kasih informasinya.. :)

Salwa said...

ok..takkan klik bende2 camtu.bahaye2..

suha said...

time kasih tok info tp cik suha memng xlayan bnde2 selain dr chat,status,foto hehe (^_^)

Kamariah Awang said...

Timekasih info..

wan nurul hezrina said...

moral jangan kliklah ek?ok tq.

Cik Gee said...

eh eh.. macam pernah tekan je salah satu link kat atas...... huuhu...

lydia hawani said...

dulu memang lydia ade FB tpi skrg da xde da.. huhu.. ( risau gak dgn link2 atas tuw..) t.q for sharing