SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, September 11, 2011

HELLO SEMUA.................

Image:Google

Hello… Hai… Selamat sejahtera semua…
Minta maaf yer… lama tak online. Dah hampir 2 minggu tak online. Entri ini pun baru type pada 12th September 2011 pukul 9 pagi di ofis. Iaitu hari ini.
  Memang sejak 29th August 2011 sampai 11th September 2011, sibuk sangat. Ada urusan kerja dan juga urusan peribadi yang perlu diselesaikan terlalu banyak..
  Malah drama cina kegemaran di TV8 pukul 7 petang pun tak sempat nak layan.. He..he..he..
  Ok.. kini segalanya kembali normal… Dah boleh aktif seperti biasa. Tapi lepas post entri ini kena p makan dulu baru boleh terjah blog korang…
  Kepada rakan-rakan yang bertanyakan khabar.. WuMing sangat terharu dan sangat berterima kasih… Boleh tengok pada ruang komen..

Selamat bekerja… J

11 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

welcome back..bz betul uols ek

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akhirnya wuming dh kembali berblog...

azam said...

selamat kembali.....windu² u....hehehe

Kakzakie said...

Wah... beraya sakan wuming ye... kakak minggu ini dah kira masuk minggu kedua kerja....memang lepas cuti raya semua org busy sebab cuti kita jatuh akhir akhir bulan dan naik kerja awal bulan...

Mommy Fara said...

Pttlah...saya asyik tercari2 entri baru Wu Ming. Terpk, mane la peginye Wu Ming nie eh?.....

Selamat beraktif kembali!

Alin said...

wuming! :D

| SUE | said...

welkam back WuMing!

WuMing said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆
Memang bzsangat-sangat....

@nuyui a.k.a miss NUSHA
Trima kasih kerana bertanya...

@azam
Trima kasih Zam

@Kakzakie
Beraya apa nyer... Bz ke hulu ke hilir...letih woo..

@Mommy Fara
He..he..he.. Terima kasih..

@Alin
:)

| SUE
Tq..

LINDAHERY said...

hello ...

lepas raya malas nk update blog, malas nak komen2.. hurmmm

Cik Azizah said...

ha ade pon...wuming pulak terlebih2 raya yer..hehe

Bidadari Syurga said...

busy kerja ke? kita baru nak mula cuti raya. aritu tak cuti raya...