SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, September 11, 2011

BLOGGER HEBAT

Entri Aku yang kedua untuk hari ini...
SHEEMA DEAN


Cerita Oleh Aku..Kisah Anak Aku..Kehidupan Korga Aku..


  Sheema ni juga angkatan kawan baru aku.. Dia dah berumahtangga dan dah punyai anak.. Sheema juga rajin jengok ke Blog aku.. Sama lah juga. Dia juga ada dalam Bloglist aku.
  Blog dia simple saja. Kemas dan cantik. Entri dia seperti yang tercatat pada tajuk. Tentang kehidupan seharian dia dan keluarga.
  Sheema juga akan update tentang tempat dia pergi beriadah atau makan. Sebenarnya bukan saja tentang peribadi. Ada juga tentang resepi dan sebagainya.
  Kesimpulannya tak boring juga kita menjengok Blog dia.
Jom… kita terjah dan Follow : Sheema Dean.



Nama Pena: FIQ
Nama Blog: From My Fingertip

  Aku  baru saja berkenalan dengan FiQ. Blog dia best jugak. Ada kepelbagaian dalam penulisan. Salah satu blog yang aku rajin kunjung.
  Dia juga rajin kunjung dan komen dalam blog aku.



  Misya juga orang Utara macam aku. Dia juga dah berumah tangga.
Blog dia ada macam-macam. Dari kisah tentang diri sendiri, makanan, petua dan macam-macam lagi. Entri dia pun seronok di baca. Aku memang suka. Sebab utama adalah simple dan pendek.
JomTerjah: SERI



  Blog dia simple saja. Dah berumahtangga.
  Blog dia ada macam-macam. Tidak terlekat pada satu cerita saja. Dari cerita-cerita tentang diri sendiri. Ada juga sedikit tentang agama, petua dan sebagainya.
Jom Terjah : HAFISHA



Nama Pena: SUE
Nama Blog: SETIAP ADA KAMU
Blog URL: imanja-list.blogspot.com

  Sue adalah rakan baru. Blog Sue juga ada pelbagai cerita. Blog dia warna putih. Kemas dan tak caca merba macam blog aku.
  Dia ada bua blog. Blog pertama adalah blog biasa yang menceritakan perkara biasa dan luar biasa. Blog kedua pula hanya Bloglist kawan-kawan dia yang dia selalu kunjung.
  Aku juga tersenarai.
Jom Terjah : setipa ada kamu.


IEKA




  Ieka juga adalah kawan baru. Blog dia juga macam orang lain. Simple dan ada kepelbagaian dalam penulisan.
  Orangnya juga comel macam GEE.



  Mereka adalah di antara Blogger yang add URL Blog aku kat Bloglist mereka. Ada lagi… sebenarnya. Nanti aku akan buat entri untuk mereka…
  Bagi yang aku tertinggal… tolong tinggalkan message kat ruang komen… Nanti aku akan buat.. Maaf laa.. Skarang agak sibuk… Nanti aku akan buat slow-slow.

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SAHABATKU:

HANA SOFFELIA

23 comments:

sHeeMa DeaN said...

ehhehe. alamak.. terkejut.. kikikikiki.. Tq wuming.. blog kita biasa-biasa jerk..

azam said...

terjah²........jom

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah.. sekali review byk blog ni..

bgus2...

fiq. said...

wah,,, tajuk tak boleh blah la wuming, hehehhe

thanks wuming for this .
appeciate it =]

fiq. said...

wah,,, tajuk tak boleh blah la wuming, hehehhe

thanks wuming for this .
appeciate it =]

fiq. said...

wah,,, tajuk tak boleh blah la wuming, hehehhe

thanks wuming for this .
appeciate it =]

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Miss wuming..
p/s: ttunggu2 entry br dr wuming hehehe..

Cik Azizah said...

hehhe rajinnya wuming promote yer..hehe

LINDAHERY said...

miss wuming or mr wuming ????

Afikah Aziz said...

wah rajin review..lama Ika xsinggah blog wuming ni,ape khabar wuming :)

Cho Zila said...

wah bestnyer blogger terpilih... selamat berkenalan wuming...
Jom gi :- Blog akak

Rose Emely said...

hahaha...blog kak sheema!
hari2 pun terjah...

WuMing said...

@sHeeMa DeaN
Sama-sama

@azam
Jom....

@nuyui a.k.a miss NUSHA
Ya...

@fiq.
Best bagi WuMing laaa

@Cahaya Mata @ Nurul Are Inn WuMing juga rindu kat semua....

@Cik Azizah
Ini laa yang mampu buat untuk kawan-kawan

@LINDAHERY
Miss tu maksud dia Rindu kot..

@Afikah Aziz
Baik...Ika sihat ker..?

@Cho Zila
Dah...

| SUE | said...

Adoiiiiii blogger hebat ke?...segannya mak... anyway thx yer WuMing...:D

Bidadari Syurga said...

review ramainya... best2 ja tengok... nak terjahlah nanti...

suha said...

adakah cik suha msih di hati blog ni?huhu



(^_^)

merahitujambu said...

NK PERGI TERJAH LA...thanks..lama x g sini

merahitujambu said...

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Lia said...

hi WuMing..
nanti blh Lia follow blog diorg.. tq ye.. :)

misya said...

tq wuming

Hana Soffelia said...

Wow..sekali review, banyak gila. hehe Nak pi terjah bila free nanti.

Anyway, Tq WuMing. ^_^

abah khalisha said...

Review lah blog abah skali Wu MIng..hehehe
Petai Gergasi

pcha farisha said...

wooaaaa...terharunye wuming review blog saye kat sini..thanks a lot woming... saye baru perasan entry ni wuming..kesian kan??? actually tak berapa aktif berblog..byk blogwalking ke blog org lain saje...termasuk blog wuming yg i've never missed when blogwalking..ngeeee..thanks again wuming....