SELAMAT TAHUN BARU 2015

Wednesday, September 21, 2011

HASIL KERJA TANGAN ISTERI AKU



  Ini merupakan entri aku yang kedua untuk hari ini.
Entri yang pertama adalah:PILIHAN DITANGAN KITA

  Ini adalah gambar kasut dan topi yang isteri aku buat… Ok tak…? Sebenarnya aku banyak membantu ni… Seperti memerhati dan komen…
 Berat tu kerja aku……




46 comments:

misya said...

siyesly mmg cantik,pink kaler lg,tp untuk sapa tu?

LINDAHERY said...

cantik..pandai isteri wuming buat... :)

WuMing said...

Buat bagi kawan WuMing... bini dia baru bersalin....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

memula ai ingat uols ni gegurl rupanyer boboy ekkk...owh rajin BW x mcm bobuy lain....ngeeee...seni betul tangan ur wife...cantek

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cntiknya..kreatiflaa..

Hana Soffelia said...

Homaigod... comelnya WuMing. Nak tempah blh? hehe

Zul Fattah said...

cantik jugak eh..? jahitan tangan tu.. x terfikir pulak dapat buat kasut.

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

comelnyerr..boleh buat jual nih...dpt side income..

WuMing said...

Dia pandai buat pun sebab WuMing laa sumber inspirasi dia...

Jadi segala pujian haruslah dituju kepada WumIng...

Muahahahaha....

missbby said...

amboi..cantiknya..sangat kreatif eh..

So Shy Lady said...

amboi berat kj jadi pngkritik, kan

hihihi...ololo cute. bleh buat bisnes nih

MaMa AiNi said...

tahniah buat isteri wu ming..kreatif orgnya...dan cantik juga !!!... :)

JunAina said...

comelnya tetapi anak2 kak aina semua dah besar untuk pakai benda2 cam gitu tapi anda memang bertuah mendapat isteri yg pandai membuatnya...

lia said...

perghhh mmg hebat...

bkn senang nak mengait nih, da pernah try...

Tentang Kita said...

cantik...dulu lini pun pernah blaja mengait tuk wat alas meja n kerusi tp dh lama x wat jd dh lupa step2 nyer

Fatin Farhana Binti Ramli said...

comel comel comel .. nak order leh tak ??

KuNanGKuNanG said...

cute ni..leh wat bisnes ni.

| SUE | said...

aaa cutenyer.....geram tol tgk brg baby ni

Mommy Fara said...

Comelnya! Rajin betul wifey WuMing mengait. Mesti tinggi tahap kesabaran dia...

Afikah Aziz said...

wahh pndai die kait ni,ika pun nak belajar gak la hehe,cantik sgt :)

Hanie_Dew said...

wee..cantik la. nak belajar ngan wife ko ble tak?

Akue Achik said...

kirim salam kat isteri..boleh tlg buat utk adk kmbr sy tak? heheh

Shaherah said...

dulu masa shera kecik2.. mak rajin kait2 ni.. bler dh besar2 ni.. die ckp die dh lupa.. >.<"

EyqaLuvender said...

comel la..pndai wife wuming buat...wuming tuh stkt bg komen baek tayahhh...=p

budakijaupendek said...

wah nice.
untung ada isteri pandai buat semua tu.
saya jgn harap la.

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Sumpah stylo giler topi ngn kasut 2..
tok org besar ade x,tringin gak nk pkai huhuhuh..

dhiera said...

pandai ye mengait benang.. cantik!

Niena Pengembara Ilahi said...

eeEEE comelnye.pndai dia :D

merahitujambu said...

wow..lagi berseni cik isteri..nk syg lebih ni

makdara TERdiva said...

kalau rajin, hobi ni boleh jadi side income :)

Kakzakie said...

WuMing kenapa yr wife tak buat business blog. Kakak percaya kalau rajin mesti tak menang tangan nak buat ini. Boleh businesslah.... sungguh jujur dari hati kakak memang CANTIK!!

WuMing said...

Dia buat kerana nak buat saja... Tapi bila paksa.. dia tak mau... WuMing pun tak kisah...

Dia juga pandai buat kek dan kuih muih...

Ini semua kerana WuMing laa.. Tanpa WuMing mana boleh dia buat secantik tuu...

Mua ha ha ha ha..

ecadwinkyasha said...

ya ampun,berat sgt keja wuming ne.....lagi berat dari kerja wifenye..hahahaha..

btw,cantik..boleh wat bisnes... XD

Umie Artoqiemie said...

sangat berbakat, kemas hasil tangan dia ^_^

ieyza afieyna said...

cntiknye,, i like.. pink lagi tu ;)

hehe...


Abg, ayang nak cakap something bole ?

afifahpah said...

comelnya en wuming. pandai ur wife. boleh jual tu.bukan senang nak kait mengait ni

Cik Azizah said...

pandainya wife wuming mengait..amik la upah..boleh buat bisnes..kemas dan cantik!

leh la bg jijah pulak nanti...ekeke :p

yatt said...

comelll

eva said...

comel gilerr!!!.. boleh buat bisnes on9 tu..

Dinas Aldi said...

Memang cantekkkk!

SweetLikeWhat said...

eeh comelnye..sangat kreatif wife kamu :)

sugar2 kapas strawberry said...

betul2 berseni..kita tgn kayu :(

Heidi Shafiq said...

sgt kreatif! :D

ZaNa aDieyZa said...

kreatif sgt2!!! boleh jual ni..

MamaEma said...

wah, tangan berseni

Run Away said...

kreatif ......sweeettttttttt...;d