SELAMAT TAHUN BARU 2015

Wednesday, August 24, 2011

JAWAB SOALAN

Ni  aku di Tag oleh HANA SOFFELIA

NICKNAME
Macam-macam.. dah tak ingat dah… banyak sangat.. ikut suka aku saja aku nak taroh… Biasa la orang bosan…

SEX
Tentu la lelaki…

HAIR COLOR
Hah… Hitam.. pernah buat warna(itu masa remaja dulu)

HEIGHT
177

WEIGHT
69

PHONE OR CAMERA
Kedua-dua pun ada…Dua phone lagi..(Kerja beb..kerja beb.. Kalau boleh tak mau pakai)

ORANGE OR APPLE
Rambutan

EAT OR DRINK
Ramai orang posa laa nii.. Mana boleh bincang pasai makanan.

PIERCING
Loudly

PEPSI OR COKE
Teh Cina

BEEN IN AIRPLANE
Masa aku kecik dulu yang taruh 50 sen tu tak ada lagi..

BEEN IN RELATIONSHIP
Yes.. in the ship, ferry and Sampan..

BEEN IN THE CAR ACCIDENT
Yes… nasib aku baik… aku seorang ketika itu dan hanya kereta saja luka sana-sini

BEEN IN A FIGHT
Lelaki Bro….

1st BEST FRIEND
Malu nak mengaku.. Kini dia dah tak mengaku aku sebagai best friend lagi.. Aku orang susah.

1st AWARD
Lupa dah…

1st CRUSH
Lupa dah..


Banyak woo.. ok laa takat ni saja.. Korang tag lah diri sendiri…

Keretangan lanjut baca sini  LADY BARBELLA 


6 comments:

sakurasue said...

hahaha best bro.. keratangan eh.hihi

Cik Azizah said...

wah kena jawab tag pulak yer.hehe

Hana Soffelia said...

Hahaha ingtkn Hana je yg malas, WuMing lagi malas tau! :-p

WuMing, untuk keterangan LANJUT lah.. bukan lanyut.. hehe

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Hahaha..mcm2 la...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mcm peksa lak ni..heheh..

Cik Gee said...

ish.. org tanye lain dye jawap lain! ish!

hak2..