SELAMAT TAHUN BARU 2015

Wednesday, August 24, 2011

AFIKAH AZIZ


  Dia ada dua Blog
  1. ANA ABDUL
  2. KANVAS KEHIDUPAN

             
  Kanvas Kehidupan ini laa yang aku selalu terjah. Blog ini kemas,juga simple. Kombinasi Merah jambu dan hitam. Tak serabut.
  Entri dia kebanyakannya berkenaan dengan keislaman. Huraiannya senang dan mudah difahami. Sekali sekala ada juga tentang dirinya. Budak-budak atau remaja kalau masuk sini memang sesuai. Sekurang-kurangnya dapat juga tahu disamping layan internet. Daripada buang masa layan game di FB.

Jom terjah

Yang sudah terjah:KANVAS KEHIDUPAN

8 comments:

Bro ahmad said...

kenal dia ni..pengkomen tegar blog bro jugak..suka sebut ana

fiq. said...

ouh,afikah,,,hehe,kita pon kenal dia wuming =D

Qaseh dalia adelia said...

hehe suka jugak log kanvas kehidupan n peramah orgnya

Lia said...

nanti lia terjah ke sana ye.. :)

LINDAHERY said...

sudah terjah,,,siap follow lg :)

Hanie_Dew said...

cantek la header dia

Afikah Aziz said...

wuming,ika baru bace hari ni,terharu sangat,terima kasih wuming sbb review blog ika,oh ya ana abdul tu blog adik tp dua entry tu ika yg tlg taipkan sbb die sibuk study


sekali lg terima kasih banyak2 ye wuming :)

Niena Pengembara Ilahi said...

:D