SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, June 26, 2011

UNTUK LELAKI IDAMAN MALAYA


 Entry ini lelaki-lelaki idaman Malaya semua mesti teruja ni…
1.    Lelaki tidak digalakkan minum air sejuk atau air berais(lebih baik jika boleh hentikan terus). Kerana ais yang sejuk ini boleh mengakibatkan zakar korang sejuk serta menjadi lembik. Ia juga mengakibatkan zakar  berasa ngilu ketika berjimak. Makanan  atau buah – buahan yang bersifat sejuk juga tidak baik jika dimakan berlebihan. Ia akan nenyebabkan air mani  keluar terlalu awal.
2.    Jangan makan nasi dan berselang  - seli dengan minum air. Kesannya samalah dengan minum air ais. Korang haruslah makan nasi sehingga habis baru lah minum air, kecuali jika  tercekik(Tak guna juga kalau alat sulit power tapi kita dah kojol…he..he..he..). Apabila telah habis makan nasi  rehatlah  sekurang – kurangnya 2 minit baru minum air.
3.    Terus makan ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang. Minum ketika terasa dahaga dan jangan minum terlalu banyak. Memadai untuk menghilangkan rasa dahaga.
4.    Jangan amalkan mandi pada waktu malam.
5.    Jangan sesekali melakukan persetubuhan di dalam air.
Bagi wanita idaman Malaya pula… Boleh lah share tips ini dengan yang tersayang…J

7 comments:

She's Gee said...

ermm.. nak komen ke taknak, nak komen ke taknak.. muehehe..^^

Gee baru tulis "Followers, Wajib Bace!"

Kery Khairi said...

hahahaha..
nak gelak bolh?
tp mmang betul la tu.. :p
stuju sangat2..;)

syashafie said...

wah. tips ni pon hado?huhu

Syarifah Norziane Syed Kahar said...

hahaha.. mcm2 tips ye.. ^^

Cik Azizah said...

hehe..jijah ada lagi banyak tips ni..nak tahu? haha

WuMing said...

@She's Gee
Kih..kih..kih...

@Kery Khairi
Memang laa... betul...

@Syashafie
Ada.....

@Cik Pah
Yup...

@Cik Azizah
Nak..nak...

.m y z. said...

hahaha. yaAllah, segannya nak share. hahah :P