SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, June 23, 2011

PEMBURU CINTA

Sebenarnya aku ini rocker tahap metal… Hardcore dari zaman sekolah lagi… Aku memang tak suka lagu jiwa-jiwa. Malah cerita yang berkonsepkan cinta pun aku tak layan.. Bayangkan cerita TITANIC yang top seluruh dunia itu pun aku tak tengok sampai kehari ini…
  Bukan aku benci tapi aku malas nak layan….
  Aku memang tak tahu bermadah, berpuisi atau bersajak…
Tapi bila aku boring…mai jugak lah idea sewel-sewel aku ini… Jom kita baca apa yang aku fikir dan apa hasilnya…


 
  Bercinta terburu-buru
Adalah sama seperti seorang panglima tentera yang berperang tanpa Strategi,
Tanpa perancangan yang rapi..

Ramai telah terkorban di medan cinta..
Kerana hanya berbekalkan kasih dan sayang..
Tanpa akal dan fikiran di dalam Cinta..

Akhirnya mereka kecundang….

Madah Bertomyam dari:WuMing

6 comments:

pena rozie said...

Salam kenal... Dah follow balik jer. Tq sbb follow PR.

misscha said...

Salam sejahtera Tuan, anda berada dalam top 10 Commentator utk contest "Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2"

sila ke link kebawah untuk ambil award :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/umum-pemenang-esok-misscha-nak-bg-award.html

next time boleh cuba lagi :)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Biar ape pn anda ttp manusia yg d lahirkn dgn ati & prsaan..
byk gak rock2 kat dunia ne tp tipu law smpai ke mati dorang xlyn cintan xintun ne huhuhu..
dlu aq pn mcm ne gak p hakikatnya org yg mcm ne la penuh dgn ayat n puitis cinta...lalalala

Mawar Berduri said...

selamat datang ke dunia sastera..

welcome to da club.. wakaka..

suha said...

wow!(^_^)

WuMing said...

@Pena Rozie
Sama-sama.

@MissCha
Tq

@Cahaya Mata
Betul...betul...

@Mawar Berduri
Ha..ha..ha.. bekas pelajar aliran sains nii... tapi layaannnnn

@Suha
Kih..kih..kih..