SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, June 9, 2011

Mail Box

Ini tak ada info apa-apa menarik… Saja nak share dengan korang saja…. Baru ini aku buat clean smua password aku. Melalui ‘INTERNET TOOL’
  Tak apa laaa… semua berjalan lancar… Tapi yang lawaknya aku tak ingat password aku yang banyak tu.. Terlalu banyak password nak ingat… Semua tak sama pulak tuu… Confuse dah aku..
  Maka hampir 5 hari aku tak jengok e-mail(account yahoo) aku..
Pagi tadi aku dah bawa buku nota yang tulis semua password aku. Dan berjayalah aku masuk account yahoo aku…
  Peerrrghhh…Email aku semua dah jadi 2300 lebih… selepas padam spam dan yang tak berkenaan… tinggal lah banyak ni…

  Aku rasa tahun ini baca yang ini pun tak habis….(aku tahu orang lain ada lebih banyak dari ini... Saja jer aku nak share dengan korang)....

6 comments:

tucintiut said...

hahaha....mcm sy gak la nih...byk mkn semut....suke sgt tlupe password...byk sgt email pastu password lg nk ingat...kan....mmg kne tulis la...

WuMing said...

Betul ker makan semut cepat lupa...Kena jaga nii...Kadang-kadang dia orang lepak kat dalam roti... kita mana tau... telan saja...

Cik Azizah said...

jijah pon byk gak inbox tu..tak larat nak padam 1/1..grrr!

miss frog said...

hohoho...kes yg sama daaaaa....tp miss frog langsong tak dapat bukak pai skrg...tpaksa buat yg baru...lecehhhh

suha said...

sama la kita hehe tapi masih ingt sume password tok semua akaun (^_^)

WuMing said...

@Miss Frog
Hah... nak buat lain tu yang sayan tu.. Akaun FB, Yahoo, GMail dan sebagainya... Satu pun tak ingat... Nasib baik ada tulis

@Suha
Ok tuu...Catat dalam buku nota pun baik juga... Sebagai persediaan.