SELAMAT TAHUN BARU 2015

Monday, May 30, 2011

PENGHARGAAN




WuMing adalah orang yang kenang apabila orang beri apa-apa atau buat baik kepada WuMing. Entri aku kali ini bukan beri tip atau buat lawak. Tapi adalah untuk beri penghargaan kepada mereka yang sudi memeriahkan Blog aku yang tak seberapa ini.
  Golongan Pertama
Mereka adalah orang yang pernah masuk dan baca blog ini. Walaupun hanya sekali. Aku ucapkan terima kasih. Korang sanggup baca entri aku… Dengan susunan bahasa yang lintang pukang. Isinya pun biasa-biasa saja.
Golongan Kedua.
Wah… korang jadi Follower lagi… tu yang best tu… Aku sangat happy bila tengok muka korang yang cantik jelita itu dan juga tak kurang tampannya menghiasi Blog aku ini. Wow…. Hebat… korang memang best…Terima kasih banyak-banyak. Tapi aku tak boleh lah list kat sini. Para pengunjung Blog ini, korang boleh tengok mereka dekat ruang “Follower”
Golongan ketiga
Ini yang hebat ni… Mereka ini lagi best. Bukan saja baca dan follow.. Siap  komen lagi. Walau pun mereka tak banyak. Tapi buat blog aku dah meriah dah… Aku sangat-sangat happy bila sign in dan tengok Komen mereka. Bagi siapa atau Blogger mana yang suka follower yang best. Korang boleh klik pada nama mereka di bawah. Korang boleh terjah blog mereka dan jadi follower.
1.    missfrog
2.    suha
4.    Rye Skema
5.    Nenek Fasola
6.    Umiey
8.    HerNameIsSha
9.    misscha
11. nmirmo
14. abiey
18. yatt


Dan golongan yang terakhir adalah yang terhebat. Mereka telah buat aku terharu. 3 hari dengan 8 malam aku menangis terharu… Huhuhuhuhu… Mereka bukan saja baca, jadi follower, komen. Malah mereka listkan Blog URL aku dalam My Blog List mereka… Jom klik pada nama mereka dan jadi follower.
Golongan Terbaik
1.    Alin
2.    LINDAHERY
Bagi yang tercicir… Aku minta maaf…

39 comments:

misscha said...

sama2..haha saa baru follow kira tergolong ke?..kui3

WuMing said...

Ya laa.. baru join tapi dah rajin komen... Itu tandanya MissCha selalu masuk sini... dan baca...

Muslimah Optimis said...

wahhhhh.. terharunya.. terima kasih ya.. hihi.. teruskan menulis dan berkongsi sesuatu yang baik..insyaAllah dalam redhanNYa..ameen

She's Gee said...

hah! nom.10? biar betul? sob sob.. gee terharu.. hihihi.. THANK YOU sebab sudi myenaraikan blog gee yg x seberapa tu.. ngehehe.. THANK YOU.. Supporting r..!

LINDAHERY said...

alalalaa...sweetnye...hehe TERIMA KASIH wuming... kita kenal di alam maya, tp kita dah mcm kenal lama...(mcm pantun pulak) >___<

She's Gee said...

@wuming, bleh x gee letak award nih kat blog gee?

WuMing said...

@LINDAHERY
Walaupun di alam maya.. tapi jika kita punya niat yang baik dan ikhlas terhadap satu sama lain(each other). WuMing rasa lebih baik dari kawan yang jumpa tiap hari yang kadang-kadang keikhlasannya masih ragu-ragu...

LINDAHERY said...

yes its true...:)

WuMing said...

@MO
trima kasih..MO juga buat WuMing terharu

@She's Gee
Alamak ni yang malu ni... tak sempat buat sendiri.. Ambik kat google saja...nanti lain kali buat baru..kalau nak ambik silakan...

@Linda
;)

She's Gee said...

tggu WuMing bwt yg baru la gitu. semangat nih, first time dpt award. Huahaha.. :)

WuMing said...

@She'sGee
Maaf tadi ada salah ejaan.Sebenarnya bukan nak bagi nombor... Semua orang dalam list WuMing layan sama rata. Malah ada add dalam My Blog List. Tapi terpaksa taruh number untuk kekemasan.

HerNameIsSha said...

waa.. lame xmsuk sini.. dah busy kat kampus =((
huhu3 nyway~~~ tharu!! ade cik WuMing kte wt camnie..
nie nak blanje mate tgk entri sdap lg nie~ hihihi

mari lah makan nasi lauk ikan goreng bersayur kacang peas nie.. *peace*

She's Gee said...

wuming; gee faham.. sje je mention gitu.. hehe.. eh, baru perasan komen @LINDAHERY.. betul dye cakap, bile berblogging rase mcm dah kenal lame je org tu.. hehe..) :)

WuMing said...

@HerNameIsSha
Nasib baik WuMing dah makan...Ini kess goda niii

WuMing akan bertolak ke KL hari ini. 3Hb baru boleh buka balik Blog... Ada kerja sikit... Malas bawa Laptop...So... nanti baru boleh masuk lawati Blog korang... sorry...

WuMing said...

@Gee
Support lah dia(LINDAHERY)... Terbaeeekkk...!!!Sebutan macam Boboboi

Umiey said...

hi wuming...thanks alot...terharu

WuMing said...

@Umiey
Sebelum tu korang dah buat WuMing terharu dah... maka inilah puncanya terkeluarnya entri ini... WuMing juga tak sangka WuMing ada korang sebelum ini... saja jer nak share apa yang WuMing tau...simpan pun gitu-gitu saja..

sarah mohamad said...

auch! sangat terharu okeh wuming! tengs sangat wuming sebab sudi link kan ke blog saya yang tak seberapa tuu :) hargaiiii sangat! :)

Cik Azizah said...

ala...no hal lah..kita sesama blogger kan..siapa yang sokong sesama kita kalau bukan kita sendiri..hehe

ape2 pon u the best! happy blogging ^^

yatt said...

wahh ada jugak nama saya terlist kat situ.. sorry la lama tak jenguk blog ni, busy skit lately blog sapa2 pun tak masuk.. btw thanks ya! i'll list u in my blog :-)

jokergurl said...

hehehe........nama abiey pun ada ek.tq wuming beri penghargaan tak terhingga ni.apa pun memang entry ni yang terbaikkkkkkkkkkkkk

Alin said...

HAHAHA! baiknya :') terharu :D huhu. teruskan berblogging. alin sokong dr belakang. hehe support member berblogging. happy blogging day! :D

humirako said...

wuming thanks...terharu lahh...

Nenek Fasola said...

wahhh...berjuta2 terima kasih WuMing ;) sudi mention blog nenek kt entri kamu

suha said...

waaaaaaaaaa sob3 nangeh terharu (^_^)

"anda follower sy,anda sahabat sy" ni petua cik suha guna hikhik wuming pon rajen bertandang ke belog cik suha,so cik suha pon rajin la dtg cni

actualy dlm proses nak list kan wuming dlm bloglist KATAK SETIA sbb wuming antra pengunjung tetap belog cik suha

gonna mish ur visit since 3hb baru wuming dpt online sob3..

semoga kite terus bersahabat,insyAllah

suha said...

erk komen yg td msuk ke x ye?huhu

misscha said...

rajin appreciate org, bagus la wu ming nih...peace....

miss frog said...

wahhhhhh..terharunya hati..........
tenkiu...sangat hargai jugak bb wu ming salu jenguk blog saya....^^
sory lmbat kasi respon...hehehehehe

nmirmo said...

hehehe...wink2...maceh...thanx untuk wuming jugak sebab selitkan name nmirmo kat situ..aligato! ;)

farhana said...

wah....terharunya ade orng nk tulis entri taruk name sy..tengz wuming..

jokergurl said...

nice blog..........salam ziarah dari bloglist jokergurl
http://jokegurl.blogspot.com/

WuMing said...

Wah... ni yang buat WuMing sebak ni... tq.tq...

@Sarah
Kalau sarah punya Blog tak seberapa... WuMing punya nak kira macam mana?...Hmmmm.....

@Cik Azizah
Cool.....support each others huh?

@Yatt.
Eh.. tak apa... skurang-kurangnya pernah kan?
WuMing punya mak pesan, hanya skali orang menolong kita atau berbakti kepada kita.. Kita kena ingat sampai mati.

@Jokergurl
Memang lah... Jokergurl juga terbaeeekkkk....

@Alin
Yes.... tq

@Humirako
Anytime.....

@Nenek Fasola
Sama-sama.

@Suha
Relax...relax... ambil tisu lap hingus dulu.....
Jadi katak jer... Ini geng Miss Frog nih...

@Misscha
Orang berbudi, kita berbahasa,
Orang memberi, kita merasa.

Setakat menghargai jasa orang...Itu biasa saja.. Hanya mampu buat itu saja...

@Miss Frog
Teng kiu...teng kiu

@Nmirmo
Ohaiyo, konnichiwa and in case i don't see ya... kombawa...Arigato....2

@Farhana
Sama-sama

@jokergurl
Selamat datang...tq

Rye Skema said...

wah terharu lah tersenarai juga dlm entry nie..thanks wu ming :D

WuMing said...

Sama-sama...

HerNameIsSha said...

huhu tang mana ad goda.. isy3.
bg mkn jer..

kan dpt pahala bg jiran belog mkn skali..
baru berkat berbelog nie~ he3

She's Gee said...

yes! boleh tuju lagu? eh clap, boleh amek tak pic awrd nih nak letak kt blog gee? hehe..

WuMing said...

@Gee
Ok ambik lah..tak cantik pun.. tak brapa pandai buat..

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Ne yg nk mrh ne, nama sy xde hohoho...
(men2 je huhuhu :D)
apa2 thankz wuming coz byk ajar sy psl blog :)

fiq. said...

bagusnye wuming ni,,,betul2 menghargai ni, kite pon letak wuming kat bloglist =]