SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, June 26, 2012

KENAPA MODELING TAK SENYUM


iMAGE:Google

  Korang perasan tak  apabila kita tengok modeling memperagakan pakaian. Kebanyakan mereka adalah cantik. Badan mereka kurus dan tinggi lampai.
  Tapi yang penting mereka tak senyum…. Korang tau tak pasai apa mereka tak senyum. Aku rasalah.. Mereka tak senyum sebab mereka lapar. Mereka nak kekal kurus dan tinggi. Jadi mereka tak makan…
  Kerana terlalu lapar… sebab itu lah mereka tak senyum…
  He..he..he.. saja merapu… nak korang release tension….




17 comments:

nini said...

hahahaha....suka hati aje kan...=p

hazanis said...

haha okey jugak alasan tu..:)

Lia said...

hahahaa.. Blh jadi jugak tu...

lia said...

ke dorg x senyum sbb da biasa pakai face mask, x boleh nk senyum2 so da jd rutin ha3

Onitsuka_hana said...

asal model je. sombong, kurus, tinggi, cantik.huhu jeles2.hehe

Kay Greenleaf said...

boleh jadi.

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. ape la wu ming ni. ingatkan ade sebab tadi...

Sue Unnie.. said...

diorang xsnyum sbb lapar..? HAHA

Mak Wardah said...

mungkin

ϟ Zeera AzZahra said...

haha.. ada kemungkinan kot.. or maybe dorang nak cover muka je.. :)

niDa said...

ahahaha.... first entry wat aku senyum ari ni... heeee

sis intan said...

derang bkn saja lapar tapi...bosan dgn karenah designer kot.. :)

Eye_nee said...

ada benar nya disini....

~~zana@pb~~ said...

Dia org tak suka dgn design baju tu kot...

nana said...

hahaha .. muka serius jep.. sampai tak makan nak jadi kurus huu ..:)

ieka said...

kahkah,.dowg tension kowt,.kena kurus jew memanjang

Mak Wardah said...

hahaha wu ming always have very gud idea in expressing his thought. unik, suka baca.