SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, March 22, 2012

MELEGAKAN MIGRAIN


Image:Google
Jika selalu sakit kepala/Migrain, amalkan selalu makan ikan(Air Masin atau air tawar). Minyak dalam ikan boleh memberi perlindungan dari sakit kepala/Migrain. Halia pula menbantu untuk melegakan sakit kepala/Migrain.




15 comments:

Kathy Tuah said...

sebut pasal ikan terus teringat ikan bakar cicah sambal kicap..huhu..btw, tq atas info ni ^^

:: Mrs.Eady :: said...

Oh tq tq tq!!!mmg tgh migrain ni..

LINDAHERY said...

erk...gmbr tu...hahaha

Mama Ema said...

kena bagitahu kawan depan ema lah ni..dia selalu kena migrain

Cik Adieb said...

Alhamdulillah,x pernah migrain

Fuhpixel said...

Selalu mandi je, sejukkan kepala.. hurmmmm

mizzkechique said...

selalu mkn ikan, tp tetap sama..

Rapunzel Cikilolo said...

thanks for sharing. aku baru tau.

ni yang terasa nak makan ikan talapia ni...

c'axoera ヅ said...

seumur hidup pernah kena sekali ajer migrain ni....

Akue Achik said...

owh gitu.....patutlah bila msa mkn bbur+halia kpla tak skit..

thanks wuming.. :)

MulutPayau said...

terima kasih berkongsi...mmng selalu kena mgrain....

Mr.Clive said...

seriously thank u untuk tips ni!niceeelaaa!

sbb slalu migrain..@_@

Mr.Clive said...

harap2 esok xmigraine... >_<

Adylia Qarissa said...

kat rumah stok ikan tak boleh simpan lama..maklumla makan sorang..beli banyak memang buang sebab cepat busuk..

kalo p makan kat kedai lak jarang nak order ikan.. asyik ayam daging jer..

mama aini said...

thanks atas info ni..