SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, February 7, 2012

CIUM ISTERI


Image:Google

Suatu pagi.. Seorang isteri telah meluahkan perasaannya yang terbuku dalam hati pada suaminya.

ISTERI: Abang.. Saya nampak tiap-tiap hari lelaki sebelah rumah kita, cium isterinya  sebelum keluar bekerja.

SUAMI: Habis tuu… apa masalah awak?

ISTERI: Kenapa abang tak buat seperti lelaki itu?

SUAMI: Abang pun teringin juga… Tapi abang tak berapa rapat dengan isterinya…

ISTERI: ???!!!!..........





25 comments:

lia said...

he3...

tiap2 pg & mlm sblm tido wajib mintak maaf & dpt ciuman...

sblm & selepas keje pon sama...

tp bkn husband dgn akak sblh rumah la... dgn bini dia yg tomei ni ;p

sHeeMa DeaN said...

:)..

suami yang buat-buat tak faham bahasa,, hahahhaha

sisdee said...

"pang" terus kat laki klu camtu hahahahaha..

tq sbb buat saya release hehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hahaha bengong pulak laki
Buat apa nk kiss bini org
Kiss bini sdri lol ngeee

CintaZulaikha said...

buduhnya laki dia.....kakkakakkakka

misya said...

hehehe salah faham tu

susumanis said...

adoiii..sabo je la..hehehe

Akue Achik said...

hahaa..abs la kena terajang suami dia..

KhaiRin : anies said...

hahahahahahah sengal je

hyazz said...

hahaha...mesti kes salah paham nih

Cik FaRiZaM said...

hehe~ apa da..

aReLaN said...

hahahaha...kalau rapat pon,gi cium konfem dapat penampar penerajang free

wawa meiko said...

Hahaha . Kuang ajo suami dia nie . grrr . :D

Cik Cyda Ramli said...

hehe. suami dye sengal sangat laa.

Deru Ombak said...

Hehehe.. Mmg bengap..

Serunai said...

hahaha...suami dia tu fikiran jauh kot... terkena si isteri

reen afny said...

mengong je dapat laki camtu. haha

EyqaLuvender said...

nnt syg pelangkung kepala abg baru taw!haha

Maii said...

cisssss xD

Rapunzel Cikilolo said...

hek hek. saje je laki die nak bahan la tu...

whitecappuccino said...

sengal betul la..

wantie said...

eleh... saja buat buat tak faham si suami tu. ngeee

dah follow kamoo.

sudipVSsenduk said...

amboi amboi amboooooooooiii...

mama aini said...

ha2x..nakalnya suami dia tu... :)

midonz said...

maksud tersirat atau buat2 lembab..?
hahahaha