SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, September 13, 2011

JUGA BLOGGER HEBAT


INI ADALAH ENTRI AKU YANG KEDUA UNTUK HARI INI


Yang Pertama: GUGURKAN KANDUNGAN



NAMA TUAN TANAH: SUHA
NAMA BLOG: SUHA SIMPLE LIFE
BLOG URL: suhasimplelife.blogspot.com
  Hah… dah lama kami berkenalan dan support each other. Dia juga selalu komen entri aku. Sama juga lah aku.
  Tapi sejak akhir-akhir ni dia menghilangkan diri. Dah kahwin kot… eh..eh.. tak… dia sibuk agaknya. Orangnya kelakar…


NAMA TUAN TANAH: LIA
NAMA BLOG: ALWAYS SATY THE SAME
BLOG URL: tazzzlia.blogspot.com

  Aku terlepas ni… Blog Lia berkonsepkan rumah papan. Cantik dan kemas. Aku suka. Entri nya pula berbagai-bagai. Dia juga suka support kawan-kawan. Dah follow blog aku. Malah dia juga listkan URL Blog aku dalam Blog dia.
  Kami baru saja berkenalan. Tapi dah support each other. Ini laa yang dikatakan kawan-kawan.


10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

eh,xletak header dah ea..

suha said...

wow!ade entry psl cik suha..terharu sob3 ~ngee(^_^)

Lia said...

aiksss... ada jugak ye.. thank's WuMing. hehehee

| SUE | said...

mau folo mereka...time² boring leh singgah :D

MamaEma said...

salam kenalan utk mereka

fiq. said...

tahniah!

Run Away said...

/salam kenal...;d

Kamariah Awang said...

Gitulah hendaknya, WuMing. Ma pun cuba support cam kalian. Tapi maaf tak tau lagi nak buat list WuMing dalam blog ma... Belajar IT tak habis lagi... Hehehe... Insya Allah minta tolong anak listkan yerrr... Sibbaik WuMing dah follow ma jadi ma klik kat follow tu aje...

Adylia Qarissa said...

nama saya dkna...heheheeeeeeeeee

MaMa AiNi said...

betul dgn adanya kwn2 spt inilah kita dpt menambah lagi kenalan kita..mama pun berbangga juga sbb blog mama tersenarai dlm bloglist blogger famous..terharu dgn kesudian diaorg berkawan dgn mama..sob2x..