SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, September 22, 2011

AKU PUNYA LAKARAN...

Sebenarnya banyak yang aku Lukis... malah pakai Cat Minyak pun ada... tapi tak ada dalam bentuk soft copy.

ENTRI AKU YANG KEDUA UNTUK HARI INI


32 comments:

misya said...

cantik

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Wahh tgn seni upenya...
ukir muka sy skali wuming..hehehe

JunAina said...

apa kat cuba lukis gambar kak aina pulak...

tangan emas...berseni...

Hana Soffelia said...

Ye ke WuMing lukis ni? Cantiklah, pandainya WuMing.. lukis gambar Hana leh? hehe :-p

nabilah_2908 said...

cantik gak...

lepas ni scan la semua gambar2..simpan.. ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..berbakat!!

yui xkretip cmni..

Akue Achik said...

aku jeles la ngan insan seni mcm ko ni...aish.....

KuNanGKuNanG said...

wah pandainye lukis...seni rupenye wuming ni...:)

Kuronofu91 said...

aa...cantik2

merahitujambu said...

awok yg lukis..cayalah wuming..suka2

ieyza afieyna said...

wah.. berseni ;)

Cik Azizah said...

tangan berseni rupanya..smart woo! bini pandai mengait wuming pandai melukis..leh buat bisnes ni wuming..hehe

Mizz ErMa said...

minat melukis yer..

fiza said...

Cantik.

LINDAHERY said...

ce lukis gambo linda pulaks..cabaran ni..hehehehee... :)

♥e'in♥ said...

kretif seh..

MaMa AiNi said...

wah Wu Ming seorg pelukis ya?..bagusnya husband & wife..mempunyai kepandaian masing2..:)

MamaEma said...

dua2 berseni rupanya

Ijah EmoTemo said...

wah cunnn! :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pewittt smart la bro
apa kata uols lukis pic ai plak ngeee
over ni request....

budakijaupendek said...

berbakat ni wuming.
nice :)

cik mun said...

wah..smart^^
pandainye lukis..

Run Away said...

wah....santik....best kalau sy yg pandai lukis...

eva said...

awak lukis?? wah! steady!

AyiLarimA said...

Assalamualaikum, Mira datang ni. 1stly, Mira nak cakap "terima kasih" sebab follow blog Mira.

Cantik lakaran yg daa awak buat, penuh dgn seni. Mungkin ada sedikit kecelaruan masa awak b'karya kan? sebab nampak ada something different dlm lakaran tu.. apa2 pun, teruskan usaha dlm berblog ya..

*join group government yang sgt b'faedah untuk para blogger.

aniki said...

tabik monoshock bro..ang memang rock ar..

Dinas Aldi said...

Wahhh, tangan berbedong nih :)

Jue said...

Bole thn beb. Ada artwork lain?

POSH76 said...

blogwalking

Niena Pengembara Ilahi said...

leh jadik kartunis

c Kartun said...

kritik cikit boleh??? hehehe
jgn marah tau..tgn kanan uh mcm x cntik cikit..mcm patah jew..
yg len semua okeyh..gud2..^_^

Bigdaddyz said...

cantik lukisan tu ...nice