SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, August 25, 2011

BIDADARI SYURGA


  Dia ada 4 Blog iaitu:

  1. WARNA KASEH
  2. CUMA TINTA
  3. BLOGGER YANG DISAYANGI(BLOGLIST)
  4. WARKAH NUKILAN BIDADARI SYURGA

  

  Dalam Blogger Yang DiSayangi(Bloglist) ni dia akan listkan semua URL Blog kawan-kawan dia. Termasuk lah aku..
  Warkah Nukilan Bidadari Syurga inilah hasil karya dia yang aku selalu terjah. Blog dia cantik. Konsep English kot kalau tak silap aku.
  Entri dia pula unik. Lain dari yang lain.. Aku selalu baca. Kadang-kadang faham, kadang-kadang aku baca 2 kali pun tak faham..
 Tak faham aku tak tinggal komen laa.. Tak tau nak komen apa.. Dah aku tak faham. Tapi best juga. Dia menguji minda aku.


Jom Terjah.

5 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

jalan2 di mlm hari..

Bidadari Syurga said...

:)... tak tahu nak kata apa... thanks review... tunggu gak dpt direview ke dak...

p/s: ooooo.... selamat hari raya ok... kalau tak sempat ucap on time....

Hana Soffelia said...

Ok. Hana nak terjah sekarang.. bye2 blog WuMing... :-p hahaha

LINDAHERY said...

dah terjah... :)
follow lg..hihi

Cik Gee said...

hak hak.. dah terjah.. ^^