SELAMAT TAHUN BARU 2015

Saturday, June 4, 2011

Awek Bertudung


  Entri aku kali ini berkisar tentang wanita bertudung. Tentu sekali gadis melayu betul tak? Sebenarnya sejak di bangku sekolah lagi aku berkenan kat gadis bertudung ini. Lebih-lebih lagi apabila dikenakan pula dengan baju kurung yang cantik.
  Bukanlah nak bercinta atau nak menggoda jauh sekali nak cakap kotor…. Cuma aku rasa senang bila berbual dengan gadis bertudung. Mereka taklah mengelabah tak kena tempat bila aku tengok. Awek yang pakai baju sexy ini seksa aku tengok. Mereka sentiasa curiga bila orang tengok. Diri sendiri pakai nampak lurah sana-sini tapi takut pula orang nampak itu, nampak ini. Hilang akal ker apa…? Main hujan, tapi takut basah pula….Apa kejadahnya?(Ayat popular Idisi Siasat)
  Sebaliknya gadis bertudung ni selamba saja. Tenang dan cool. Cantik dan ayu… Kemas . Senaannngggg saja mata melihat.
  Tapi korang kena fahamlah kan… bukannya semua. Ada ramai juga wanita yang tak bertudung tapi bermoral tinggi,cantik, ayu dan cun melecun dan juga sebaliknya lahh…Dunia, biasalah…semuanya ada lebih dan kurang.
  Kat bawah ini aku postkan gambar awek-awek yang bertudung….ambil dari kawan-kawan aku kat Blog ini. Semuanya aku kenal kat sini saja… Tak betul-betul kenal pun…Teringin jugaklah nak kenal….Kih…Kih…Kih…
  Boleh ker aku taroh muka korang.. Tak boleh aku buang…Hak peribadi… aku faham…


  


















Yang tak dapat tunjukkan di sini... Mohon maaf...Teringin nak ratoh semua.. Namun apakan daya..

28 comments:

LINDAHERY said...

ahaks! nsb baik xde muka i....:)

Nenek Fasola said...

eh..ada gmba saya.wahh! femes dah.haha

WuMing said...

@Linda
Dari tadi WuMing masuk Blog Linda... cuba nak curi... tak dapat pun.. nampak bunga saja... WuMing tak akan give up... nanti ada peluang ambik punya... tapi kalau Linda tak benarkan... tak boleh laaa.

@Nenek
Tq... kerana benarkan...

suha said...

erk malu (^_^)
Alhamdulillah cik suha bertudung dan cik suha rase bangga tok itu..moga Allah sentiase memelihara iman cik suha..


psst wuming tukar la setting comment neh,wat pop up window..lg senang nk comment tau (^_^)

Cik Azizah said...

wah wah..siapa yg gambar dengan big apple tu...kahkahkah

Alin said...

gambar alin plg unik. kah! kah! kah! pic black/white. hehe

WuMing said...

@Suha
Nanti WuMing akan usahakan... Buat masa skarang tak tau buat lagi...

@Cik Azizah
Tq kerana benarkan...

WuMing said...

Dah cari dah Alin punya gambar yang hari itu punya... Tak ada pun...

HerNameIsSha said...

aiyoo.. malu~ hehe tp seb baek xnmpk muka.. gmbr tu half blurry~~ hehehei *gelak terkejam

suha said...

yeay!wuming dh wat pop up window..suke!suke!(^_^)

She's Gee said...

awww... gmbar gee pon ade..? ngeeee... thanks!! law bleh like nih.. 1000xxxxx like!! hehe.. thanks for the kiut entry.. hehehe..

WuMing said...

@Sha
Nak malu apa... cute apa?

@Suha
Tq.. atas nasihat Suha laaa...

@Gee
Likelah setakat mana yang suka... kih..kih..kih..

yatt said...

ayu nyer yg gmbr 1st tu.... hahaha ambek la wuming.. yatt tak kisah.. tu la kita kenal kat sini2 je kan.. tak pe nanti yatt turun penang i'll inform u tau.. :-)

WuMing said...

Memang ayu pun...ok.. kasi tau saja... Kalau tak ada apa hal... boleh jumpa, nanti WuMing belanja teh tarik dengan char koey teow..

tucintiut said...

..huhu...gambar sy bile lagi nk ditepek??...hahahaa.....i follow u back.... :)

ica said...

thanks follow. follow done!

WuMing said...

Nah... dah post dah... Trima kasih kerana sudi

miss frog said...

wahhhh...wuming.....maluuuuuu.......larik.......kekeke

WuMing said...

Jangan malu... Miss Frog tak ada kekurangannya...

tucintiut said...

..ok....sy dh tukar kot setting comment kt blog...thankx 4 ur cadangan....hihihihihi..sy bdk baru belaja..kalo de ilmu lebih leh la kongsikan... :)

Cik Azizah said...

haah,,jijah seorang nurse..kihkihkih

nicksuhailee said...

swwweet an bertudung..hee..
thnanks fllow ya .btw hai :)

WuMing said...

@Cik Azizah
WuMing apabila pergi melawat orang sakit di Hospital, selalu ushaa Nurse ni... Bukan gataii...Hanya tengok saja...kih..kih..kih..

@Nicksuhailee
Trima kasih...

nicksuhailee said...

eh ade jugak ea..hahaha..terima kasih ...

sarah mohamad said...

eh eh eh ... sarah mohamad pun adooooo :) malu ler :)

WuMing said...

@Nicksuhailee
Ada...selalu masuk sini.. Jadi WuMing kena hargai laaa.

@Sarah
Nak malu apa...cantik apa?

HerNameIsSha said...

terbuat entri pasal ni. hehe thanks wuming. :)

nurbeena said...

hehe...selamat akak letak gambar anak