SELAMAT TAHUN BARU 2015

Thursday, May 26, 2011

Seronok Tak Terucap

  Sepasang suami-isteri sedang buat persiapan untuk pergi ke “Fancy Party” (satu party yang semua orang dikehendaki memakai costume atau topeng). Si isteri bercadang ingin menguji kesetiaan suaminya dan buat-buat sakit tidak mahu pergi ke party itu.
Isteri: Abang, saya berasa kurang sihatlah. Saya rasa tak boleh pergi ke party itu… Abang pergi seorang sajalah.
  Sedangkan dia pernah nampak costume suaminya, tetapi suaminya tidak pernah nampak costumenya. Apabila suaminya keluar saja dia cepat-cepat memakai costumenya dan terus pergi ke party itu. Apabila sampai di dalam party, dia terus mengecam suaminya melalui costumenya. Dia pura-pura tidak mengenali suaminya. Dia cuba mengoda suaminya dan keluar ke satu tempat yang sunyi dan melakukan sex. Sebelum semua orang membuka topeng masing-masing, dia(isteri) cepat-cepat lari dan terus pulang ke rumah…
Di Rumah…..Suaminya pun pulang dari party…Dan isterinya pura-pura bertanya…
Isteri: Bang…. Seronok tak party tadi…..
Suami: Gitu…gitu saja. Tak ada apa yang menarik pun… Tapi kawan yang “pinjam” costume abang cakap dia “Seronok tak terucap”
Isteri:   O_O
J

5 comments:

LINDAHERY said...

hahahaha.....kan dah terkena...

Alin said...

hoho. tu topeng jason friday the 13th kan? hehe

WuMing said...

@linda
Keciann Husband dia...

@Alin
Ya kot... Tak tengok lagi flim tu...

suha said...

hahaha lawak tapi tragis

WuMing said...

He..he..he.....