SELAMAT TAHUN BARU 2015

Sunday, May 15, 2011

bX-d7hq04

  Apa kejadahnya menda ini?  … Wah intro ala-ala Edisi Siasat plak…Aaahh lantaklah..Edisi Siasat ker, Edisi Sesat ker… Yang penting aku tak suka benda ni…
  Korang tahu tak petang Khamis(12/05/2011) aku keluar minum teh  dengan kawan. Balik saja sampai ofis terus masuk tengok Blog aku……Aaaaarrrgh!!!!!!!………….Benda kat atas tu yang keluar…
  Aku tak boleh tengok Blog aku lagi… Apa yang terjadi?.... Pelbagai  soalan timbul dalam kepala Hotak aku….
  Adakah aku akan kehilangan Blog aku…Adakah aku tak boleh berhubung dengan kawan-kawan di Alam Maya(Cyber Friends) aku lagi… dan banyak lagi lah.. Celah-celah tu tertanya juga, nanti malam aku nak makan apa…He..He..He..
   Pukul 6 petang aku pun balik… Buka kat rumah pula… Internet pula tak boleh masuk.. Tension…tension…
  Sejak peristiwa itu aku makan tak kenyang-kenyang, mandi tak kering-kering dan tidur pula tak bangun-bangun… Sampai datang lewat pula ke tempat kerja…. He…He…He…
  Sampai di ofis pagi tadi (09 00 – 13/05/2011)aku terus buka tengok…. Ah Haaa!!!…. Dah boleh buka. Tapi tak boleh “sign in” lah pula. Dia naik benda kat bawah ni…. Hu..Hu…Hu… Kawan-kawan punya komen tak boleh “Publish”…

  Sedihnya hari ini…
  Tapi sekurang-kurangnya aku boleh tengok Blog aku lagilah….Aku taip ini untuk persediaan pada 1025 bersamaan dengan 13/05/2011. Cadang nak post pada isnin 16/05/2011.

** Hari ni (16/05/2011) aku dapati komen-komen kawan pula dah hilang...
Aku minta maaf sangat-sangat...Tak semua laa.. Tapi satu dua pun aku tak happy.. Komen kawan-kawan sangat aku hargai...

6 comments:

miss frog said...

hehe..tyme to blog kena sembelit...

WuMing said...

apa terjaddai dengan blog aku ni... dah jawab Miss Frog... Tak keluar plak... Miss Frog komen 2... naik satu pula...

suha said...

hehe cik suha pon kena gak..mr.google ade wat renovation..yg dasatnye bile dh ok,pulun la wat entry..skali tibe2 blog cik suha di removed..erk mau putus nyawo den..seb bek pastu ok..kus semangat!

WuMing said...

Ya lah buat renovation pun tak kasi tau...Boleh curi pasir.... Kih..Kih...

:.f@f@u.: said...

HAHA ! same la ...

WuMing said...

@:.@f@u.: - Hah!!!.. nampak seantareo Malaysia kena,,,