SELAMAT TAHUN BARU 2015

Friday, July 18, 2014

CARA NAK POPULAR CEPAT

Image:Google
  Aku nak share dengan korang cara yang paling cepat dan berkesan untuk Popular. Popular segera.. Macam Mee segera…

  • Korang tak perlu buang masa pergi ambil sebarang kursus untuk baiki diri
  • Tak perlu masuk mana – mana akademi
  • Tak perlu buang duit pergi ke Korea untuk buat pembedahan plastic

  Hanya berbekalkan Steering Lock dan kurang Hajar..
  Lepas tu buat laa video..Berlakon laa sikit macam insaf atau nangis-nangis sikit..
Tapi kena doa lah sikit… Agar jangan bertemu buku dengan ruas… Takut nanti Padam dulu sebelum popular….


He..he..he..




8 comments:

thehealthinspector said...

Hahahah.. cerita lama, tapi still rasa lawak bila baca. Zaman mengarut.

padieka raccolta said...

online shopping http://www.padieka.com/

mama said...

hai WM..dalam maksud entry ni !!..ahaha.. ;)

Abang Bear said...

Salam Singgah - bahagia ker kalau popular... hehehe

E'in said...

hahahaha.. kiki

Nabihah Arrose said...

lawaknya :-)

Nabihah Arrose said...

lawaknya :-)

Nabihah Arrose said...

lawaknya :-)