SELAMAT TAHUN BARU 2014

Saturday, April 7, 2012

INTERNET MASALAH

Image:Google
Harap maaf pada semua kawan-kawan yang selalu berkunjung ker sini... Aku tak dapat kunjung balik kerana internet bermasalah...

  Nak buka satu page pun susah...Nanti bila semua dah ok...Aku akan berkunjung ker blog korang...

Harap maaf...

11 comments:

Hani Syahani said...

xpe2 dimaafkan..cpt2 ye betulkan internet tu, kurang 1 bw sy !!

Akue Achik said...

wuming, kita mngalami msalah yg sma.. T____T

Rapunzel Cikilolo said...

be cool wu ming :)

pena rozie said...

sabar... dugaan tu..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

stay COOL... jom subscribe streamyx

Ckin Kembaq said...

biasala tu.. ^_^

Mr.Clive said...

hahaha bersabar aje laaa...biasala tu...tenet...kalau da tenet tu,foreverlaa ada prob gini...kehkehe XD

CaDLyNN said...

sure pressure kan..hehehe..sabar2...

ieja amieja said...

sama lah masalah kita ..2-3 ari ni int kat umah buat hal je..ni kira ok lah..so so je..ada jg yg x blh nak bukak bila g blog kengkawan..

Deru Ombak said...

Take your time.. :)

Azhariah Zuber said...

sy lak slow je interney hari ni. nak kata tak bayar dah byr bil pun