SELAMAT TAHUN BARU 2015

Tuesday, December 20, 2011

TEGURAN IBUBAPA



Kepada rakan-rakan… WuMing mohon maaf banyak-banyak. Ramai yang WuMing tak dapat terjah balik. Sebab itu WuMing kurang buat post baru…
Nanti orang kata WuMing sombong… ada masa buat entri… tapi tak da masa komen kawan-kawan..
WuMing betul-betul malu. Kerana itu WuMing simpan saja entri… tak mau post…



23 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hao wuming..hewhew

Pok Amai-Amai said...

=D

uyaitusaya said...

:)

Teenager Housemaid said...

yeah..gud advice:)

lia said...

laaa gitu ek?

hrmmm kot gitu, kami pon malu la sbb mampu wat n3 tp x dpt ziarah yg lain ;p

JunAina said...

ramai anak2 zaman sekarang selalu salah tafsir tujuan ibu bapa. harap saya dapat mendidik anak2 menjadi anak yang baik.

apa yang penting buat dahulu Mr.Curly, ada masa sama-sam kita ziarah menziarahi.

misya said...

terjah jer la umah kawan-kawan walau tak da entry.

Cik Azizah said...

la nape ni wuming...

KuNanGKuNanG said...

dengar cakap ibu bapa..jgn sesekali melawan..

*xpe kite faham..kadang2 masing2 ada hal yg lbih pentingkan..:)

WANDA said...

aii wuming....jgn begitu...wuming sibuk ek?? xpe...utamakan yg penting dulu ye..

mama aini said...

bz sgt ke skrg ni WuMing ?..hu2x..

ainaa afiqah said...

betol tu nasihat & teguran ibubapa sgt penting ..terjah lah kalau da free nanti ..tglkan komen msti sume epy :)

ieja amieja said...

singgah lg disini..senang2 nnt dtg la sana..

MulutPayau said...

setuju sangat tu...mesti menerima teguran ibu bapa dgn hati yg terbuka...
p/s...free nnti boleh terjah kawan2..

Maii Yusre said...

;DD

Zie said...

helloo wuming!!..lamaa tak datang sini,zie tukar link baru..

http://satedankuahkacang.blogspot.com

kalau x dpt masuk, gune url tu yep..slmt tahun baru Wuming..hehe

ieja amieja said...

sama2 lah kita menjadi ank yg mendengar kata, bila senang nnt boleh singgah sana..

Akue Achik said...

betul3....stuju dgn wuming..tp tu la, salu sgt xdgr nsiht org tua..huhu

wuming,post sj..sy akn bca.. :)

WANDA said...

happy new year wuming.... ;)

wan nurul hezrina said...

takper..ada mslah settle dulu=)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Hehehe sma la cm sy wuming..
otak da beku nk mnulis huhuhu

Semut Senyum said...

kata2 kamu ni...
terlihat di mata lalu turun ke hati.. moga tertanam.

Cik Gee said...

lamanya wuming menghilang...... huhu.. ):